eee to raczej nie zabytek , takie se ;)
Wersja do druku
eee to raczej nie zabytek , takie se ;)
I to jest właśnie problem tego niby fotograficznego forum, że nie oceniamy zdjęć, tylko to, co na zdjęciach. To nie jest forum miłośników zabytków. Sama fota jest ok, może bym pomyślał o bardziej cmentarnym klimacie, jakieś ciężkie granatowe chmury na niebie. Światło bardziej pasuje mi do wakacji w Juracie, czy innej Ustce.
Nie w przypadku większości zdjęć kolegi jkr , miłośnika historii . Na swoich zdjęciach pokazuje właśnie często fajne zabytki, zapomniane miejsca.
Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
Ok, dlatego ja tu bym widziałem większy problem zdjęć na forum , ale nie będę zaśmiecał już tego wątku :) . Zdjęcie technicznie ok.
Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
Spokojnie Panowie, zbyt długo zajmowałem się tylko historią, trzeba wrzucić trochę na luz i zobaczyć inne też walory tego świata, a konkretnie Ziemi Zawkrzeńskiej.
Też jestem zdania, że oba aspekty się liczą. Zdjęcie bez ciekawego tematu będzie po prostu nieciekawe nawet jeśli będzie idealnie dopieszczone technicznie. A zdjęcie nawet kiepskie techniczne może być ciekawe jeśli dokumentuje coś, czego zobaczenie jest dla nas trudne - np. jakąś interesującą, niepowtarzalną sytuację.
Foteczka niezła, a tym bardziej niezła, bo pokazująca bramę cmentarną, rytmy ogrodzenia, symetrię, domyślnie groby za nią, w sposób niepogrzebowy, nie ciemny, a optymistyczny, z błękitem nieba i chmurkami w tle.
Pzdr, TJ