No to teraz kilka widokówek :-P
Wersja do druku
No to teraz kilka widokówek :-P
Wielkie dzieki,ze te na czwartym nie sa jednej wielkosci,tylko te boczne sa mniejsze.
Cos mnie ostatnio trafia jak widze jeden temat w trzech fotkach wszystkich rownych:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Zrobisz trzy tulipany abo mlecza jakiego a oni drukuja kazdego osobno:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
to czwarte jak dla mnie super , tak sie zastanawiam tylko czy gdyby zmienic tlo z neutralnego szarego na cos pasujacego do fotki , jakis fragment nieba albo ziemi i nieba , byc moze wtedy bylo by kiczowato , takie moje przemyslenie , napewno jest to inspiracja dla mnie zeby w przyszlosci takowe cudo zlozyc
Wlasnie by wtedy bylo bardzo kiczowato.
Jedynie co bym zrobil to wyrownal cien.Bo ten programowy to procenty od wielkosci pliku.A tu powinien byc cm od sciany.Ten od srodkowego juz niebezpiecznie sie do krawedzi bocznego pliku zblizyl i sklejka w dolnym rogu juz sie swieci pelna gemmmbom.
AAAAaaaaaaaa jak to dobrze madrego posluchac.A co o tym ,ze cien zachodzi na fote te z boku a nie pod nia??:shock::-P
O tu tu tuZałącznik 56232Tylko nie krzyc na mnie
Niezupelnie :-P
Oba skrajne maja ten sam cień, niezależnie od rozmiarów zdjęcia.
Takie ustawiłem w programie- większy cień na środkowym (jakby był z przodu) a mniejszy (ale jednakowy) dla skrajnych
.
Może powinienem zwiększyć tło :roll:
Mirek, nie mam PS-a, ten tryptyk byl robiony w PhotoFiltre.
Każde zdjęcie miało robione swój cień a dopiero potem było składane w tryptyk. Nie ma wiec możliwości aby cień środkowego naszedł na skrajne. Najpierw wkleiłem środkowe ze swoim cieniem a potem skrajne, ze swoimi cieniami,