Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Pierwsze z bramą myślę, że cud dokumentuje - widać, że pani właśnie przed chwilą wstała z wózka, co w tle stoi. Jeszcze chwiejnym krokiem, ale idzie...
Pozdr
Michał, też tak to widziałam :D A ta postać to młoda Ceatówna.
Ale mam nadzieję, że chwiejny krok to wyreżyserowany, a nie po poprzednim wieczorze :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Trochę dziwnie się patrzy na siebie, na zdjęciach, w dodatku przed Twoim obiektywem Aga. Chyba powinienem zagrać jako wsparty o ścianę ciemny kontur w bramie, na jasnym tle światła podwórka, podobnie jak to (chyba) dziecko.
Nie mniej skromny występ przed obiektywem był nowym doświadczeniem.
Wyglądasz jak:
- Łódzki fabrykant
- agent carskiej ochrany
Tak czy siak tryptyk fajny. Aga(choć się broni) wraca do formy.
Tak, ten nobliwy pan w meloniku i z parasolem przypomina troszkę epokę międzywojenną...zwłaszcza w tej bramie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Wyglądasz jak:
- Łódzki fabrykant
No wiesz!? Bardziej jak komornik albo poborca podatkowy :)
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
Tak, ten nobliwy pan w meloniku i z parasolem przypomina troszkę epokę międzywojenną...zwłaszcza w tej bramie :)
To jest mój faworyt z ostatniej wrzuty. Choć ja widziała bym go w body i spodniczce baletowej w delikatnych odcieniach różu. Do tego rajtuzy i baletki również w tymże urokliwym kolorze. Serio, serio :roll:
5 załącznik(ów)
Lolka, przygotuj taki strój na następny zlot, kto wie... hades uczynny jest i koleżeński :mrgreen:
Tymczasem el profesor po raz pierwszy w życiu wyszedł na miasto. Właściwie wymknął się...
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Lolka, przygotuj taki strój na następny zlot, kto wie... hades uczynny jest i koleżeński :mrgreen:
Tymczasem el profesor po raz pierwszy w życiu wyszedł na miasto. Właściwie wymknął się...
Świetnie! Czemu el profesor taki smutny? Rzeczywistość go rozczarowała?
Genialnie!!!!!!!Wieprz jako model i fotki Twoje!