zaiste piękny...
egzotyka tych ludzi naprawdę przyciąga
gratuluję pięknych kadrów
Wersja do druku
zaiste piękny...
egzotyka tych ludzi naprawdę przyciąga
gratuluję pięknych kadrów
Ładny układ okręgów na "b4m". Miski, talerze, garnki i kapelusz.
b4 m - świetne. A ten uśmieszek z tak wymownym "akcesorium" - zabójczy wręcz.
Pozdrawiam.
Cały reportaż jest świetny. PS. Jak uzyskujesz tak nasycone kolory? To obróbka czy tam po prostu tak mają?
nie chce odbierać zasług autorce - ale myślę że właśnie oni się tym cechują że mają tak nasycone kolory - przynajmniej jeszcze nie było mi dane widzieć zdjęć z tamtych rejonów, które byłyby mdłe... i to przyciąga i to bardzo :)
Z ostatniej serii pierwsze mi się niesamowicie podoba. Świetnie się to wszystko ułożyło, kadr, kolory, światło... po prostu miodzio jak dla mnie :)
Kochani wierni zaglądacze- bardzo mnie cieszą wasze wizyty.:grin:
Obiecuje wrzucić coś jutro . Przygotowania do 1 września dziś były tematyką dnia i do tej chwili nie było mnie przy komputerze. Z drugiej strony, najbliższy wyjazd prawdopodobnie w dalekiej perspektywie i chyba nawet na ferie zimowe się w tym roku nie załapię :???:. Oby nie....
Mam więc sporo czasu na obróbkę fotek i wspomnienia.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę :)
p.s. nie mam doświadczenia w panoramach, nie jestem zadowolona z jej jakości po pomniejszeniu ale nie wiem jaki błąd popełniam. Liczę na podpowiedzi :)
Piękna okolica :)
Panorama całkiem, całkiem, mnie się podoba. Zauważ, że kiedy sklejasz ze sobą parę zdjęć i chcesz żeby wszystko zmieściło się na ekranie, to bardzo mocno zdjęcia trzeba pomniejszyć. No i wtedy tracą wiele ze szczegółowości którą można podziwiać na nich z osobna. No ale za to mamy panoramę właśnie :)
Może bardziej by ci przypadła do gustu panorama przewijana w poziomie (zawsze widać tylko jej fragment)
Panorama rzeczywiście malutka. Skoro i tak trzeba przewijać, daj wysoką co najmniej 500pix.
Domadm wyjaśnił skąd utrata jakości. Spróbuj mniej zmniejszać i wklej jeszcze raz bo jest co oglądać :)
Panoramka mała...ale widac piękno miejsca :!: Czasem to co pokazujesz wydaje byc sie tak piękne że nie realne :mrgreen: fajnie że ta łódka tam jest, dodaje charakteru :wink:
pięknie :!::!::!: