Witaj Bogdanie, fotek nie widać ostatnich 597, 598
Poprzednie fajne, widzę że w Nowicy śniegu więcej niż w Zakopanem.
Wersja do druku
Witaj Bogdanie, fotek nie widać ostatnich 597, 598
Poprzednie fajne, widzę że w Nowicy śniegu więcej niż w Zakopanem.
Ok, dzięki - coś eksperymentowałem i nie wyszło :-P
597.
598.
598 :) :) :)
:D
A wiesz Ty jaką miałem ochotę na łyżwach poszaleć ? tylko na tych stawach bardzo sporo ludziów się już utopiło.
jeszcze za mało mrozów było, ryzyko za duże raczej...
Za yamada : 598 :) :) :)
Mi się oba podobają. Lubię taką perspektywę jak na 597. Lubię też takie piękne kolorki oszronionych traw jak na 598 :-)
Słońce :) Wreszcie wyszło po miesiącu. Objechałem swoje włości :-P Trochę łazęgi po Izbach, Banicy, Czarnej.
599.
600.
601.
602.
601 proponuję dać do galerii. Piknie tam u Ciebie. Za rok mini zlocik zimowy ?
Słońca zazdroszczę, też nie widziałem ze dwa tygodnie.
Boddanie ależ pięknie u Ciebie w górach. Cała seria świetna.
599 i 601 super. Aż by się chciało tam pojechać :)
Okolic do uwiecznienia zazdroszczę.
Piękne te fotki!
Bardzo dziękuję za odwiedziny i opinie :)
Jutro ciąg dalszy...
Bodzip - piękna wrzuta, lubię takie klimaty.
Pzdr
No Boguś 599 i 601 mi w gusta tarfiły. Bardzo mi się to podoba, ja niestety takich uroczych miejsc w pobliżu nie mam.:grin:
Super -jednak zima jest piękna....
Piękne widoki, zazdroszczę słońca, którego nie mogę doczekać (tylko księżyc w nocy widzę :evil:).
światełka zazdroszczę :)
a tereny znajome i z sentymentem oglądam :)
mnie jakoś 600 się podoba
ciachnęłabym dół - troszeczkę
a kapliczka i magiczne drzewa w tle bardzo mi się podobają
Piękne "włości"! 601 extra.
Pozdr
Zimowa wrzuta bardzo przyjemna.
Zima w Beskidzie Niskim :)
Dziś będzie "drogowo" albo jak kto woli "szosowo"
Bielanka
603.
Banica
604.
Izby
605.
606.
pierwsze fajne, potem super widoki tylko obróbka mi troszkę nie leży... jakieś takie niebo niefane trochu jest, coś za mocno wyciągałeć ;). Fajna ta zima u Ciebie.
Klasa fotki Bodzip! Chyle czoła!
Mam tez kilka pytań: co za pojazd pozostawił takie ślady na 604? chmury na 605 są li tylko dziełem natury, czy wspierałeś ja jakimiś sztuczkami?
To klasyczne sanki "wsiowe" ciągnione przez konika. Eech źle się wyraziłem - to nawet nie sanki, tylko coś w rodzaju podwody nisko zawieszonej :)
Niebo oryginalne. W ogóle to niebo za ciekawe nie było. Czasami białe, błękit taki wyprany z koloru, a o 14.00 już śnieg sypał.
I jest to po części odpowiedź Robertowi. Nie ciągnąłem nieba, zostawiłem jakie było.
Dzięki za odwiedziny :)
Nieciekawe to u nas jest...ciągle szaro, zero nawet wypranego błękitu, w weekend jadę w Beskid Śląski, może uda mi się w końcu ładną zimę uwiecznić.
Dokładnie, jak ostatnio wziąłem aparat na spacer, to mi tylko na obiektyw napadało i schowałem do torby.
ja ostatnio nie mam kiedy wyskoczyć na foty, mam nadzieję że weekend będzie owocny, choćby śnieg padał jak wściekły idę focić...
Trochę "święte" :)
607.
608.
I drogowe i święte mi się podobają. Najbardziej święte z krzyżem.
Pozdr
Kolejne dwie ładne serie. Bardzo zachęcasz do wypadu w BN, ale na razie nie ma szans.
piękna zima u Ciebei
słońce widać :) :) :)
choć jak patrze za okno to też jakkby coś nieśmiało świeciło <W KOŃCU SŁOŃCE W KRK> ciekawe na ile minut :)
te z drogą się podobają
U mnie wprawdzie sypie cały czas, ale ciepło jest i śnieg się nie trzyma. W moich górkach pewnie go przybędzie, ale znowu brak słońca, to i zdjęcia jałowe :(
609.
610.
611.
612.
Noooo, takie właśnie mi się podobają.... jak ja lubię górki,, Jeszcze żeby mi się chciało po nich łazić.....:roll:
Oj, malownicza Twoja zima, drogowo-święta :). Taką polubić można, a nie wspomnę już, że po pięknych okolicach Cię nosi. I potrafisz to piękno pokazać.
Piekne zdjęcia.Niektóre miejsca jakby znane:-)
Super te Twoje górki i świetnie pokazane.
oj drażnisz... u nas deszcz...
zdjęcia za...ste :)
Pięknie tam "u Ciebie" Bodzio.
Oj poszwędał bym się po takich miejscach.
Fajne foto.
Pozdrawiam.