Na 676 świetnie wyszły ładne, delikatne smugi na wodzie .
DWT
Wersja do druku
Na 676 świetnie wyszły ładne, delikatne smugi na wodzie .
DWT
nocne warszawskie kadry bardzo fajne :grin:
Dzięki. Moglo być bardziej symetrycznie, ale deszcz mnie przepędził ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kraków z ostatniego weekendu
677,678,679,680,681
Kiełbachy świetne :-)
Na 100% się uwijali. Podziwiam ludzi, którzy potrafią zasuwać w takim tempie i ogólnie w tak kosmicznych warunkach. Z musu byłem z rodzinką we włoskiej restauracji i było raczej pusto. Na rynku pieniądz się kręcił. Masy ludzkie - wszelkich narodowości - pochłaniały nasze "swojskie jadło", a obok w knajpie zabrakło pierogów i schabowych :)
Trzecie święta młodego
682,683,684,685
Rośnie...
Zawady + Czersk o północy. Wybaczcie kable ;)
686,687,688,689
Pasmo Klonowskie i Lasy Suchedniowskie w ostatni piątek. Liczyłem na troszkę lepszą pogodę, ale się klasycznie przeliczyłem.
W sumie wyszło fajnie 50 km. Oczywiście mapki nie numeruje ;)
690,691,692
Zdjęcie z kamieniołomem fajnie wyszło-tyle rożnych warstw: niebo, las, sam kamieniołom. Wydaje się, jakby dziura była do samych Chin :D
W sobotę zaliczyliśmy z kuzynem sympatyczny przelot z Zagnańska do Piekielnej Bramy. Kilometrów było mniej, ale śniegu dowaliło i zrobiło się ślisko. Spora część trasy prowadziła szlakiem pieszym wśród mokradeł, które niespecjalnie zamarzają przy błahych -11°C. Dodatkowym utrudnieniem były zdewastowane szlaki po legalnej lub dzikiej wycince - ciężko to ocenić bo widziałem już różne rzeczy. Trasa idealna dla tych, którzy lubią się solidnie zmęczyć. Właściwie ten przelot można robić na rowerze tylko suchym latem lub zimą, bo to jedno wielkie bagno poprzecinane strumieniami. Polecam
Tym razem nie daję żadnych numerków zdjęć. Znowu pierwsze zdjęcie aparat foto, a reszta to telefon
Nasze psiaki
693,694,695,696,697,698,699
Widać, że sezon ogórkowy przed nami.
Sezonu ogórkowego ciąg dalszy. Może po środzie będzie mniej "ogórzasto" ;)
670,671,672
Fajne...
Sezon ogórkowy
673,674,675,678,679
Holand czy Poland :) ??
rośnie jak n drożdżach ;) fajny brzdąc :)
Poland i raczej się to nie zmieni. Niestety zupełnie nie mam czasu na foto. Wziąłem się natomiast za siebie. Teraz tylko jeżdzę na rowerze i biegam. Zaraz czas będzie pójść w góry. Parę kg trzeba zrzucić ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zdjęcia dziecka były by świetne, gdyby nic nie wnoszące w tle krzesła i stolik.... Znam to, człowiek koncentruje się na dzieciaku a tło.... potem widać, że przeszkadza.
Na spacerze kom
680
W 680 brakuje mi całego ptaka, ale każdy ma swój punkt widzenia.
MZ całe ptaszysko wyglądało by jak sto milionów innych ptaszysk z strzelonych telefonem. Paw był wyjątkowo cierpliwy, więc pozwolił mi do siebie wyjątkowo blisko i idealnie się wpasował w kadr. Dzięki za komentarze
Urodzinowy spływ Czarną Hańczą. Było sporo luda, ale jakoś się udało dopłynąć w całości ;)
681,682,683
Śluza Sosnówek na Kanale Augustowskim
684,685,686,687
Marycha z Jeziora Pomorze do Stanowiska. Po lewej stronie zasadniczo mamy Litwę, choć oczywiście nie od samego początku ;)
688,689,690,691
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Marycha cd, którą polecam wszystkim od jeziora Pomorze. Rzeka moim zdaniem dużo fajniejsza niż Czarna Hańcza, która ma jednak świetne momenty, zwłaszcza gdy płynie przez las. Jest niestety nudna, na długim odcinku. Jeśli przy okazji mamy lampę, to spływ bywa momentami męczący ;)
692,693,694Załącznik 200953
Załącznik 200955
Załącznik 201184
Załącznik 200952
Załącznik 200954
Załącznik 201183
Załącznik 201185
Jeszcze kilka strzałów z Czarnej Hańczy. Ostatnie zdjęcie to Jegrznia
695,696,697,698
Świetne spływowe fotki.
Nie wiedziałem, że na spływie może być tak przyjemnie bo na Twoich fotkach fajnie widać spokój i obcowanie z przyrodą.
Malaga nocą i pod koniec dnia. Pierwsze zdjęcie jest zrobione na miejskiej plaży, kolejne z zamku Gibralfaro
699,700
Rzeka Gwadalkiwir w Sewilli, nocą. Czas naświetlania 60 sec
701,702
Procesja Bożego Ciała w Sewilli
703,704,705