Ładne:) 872, 875 najbardziej przypadły mi do gustu.
Wersja do druku
Ładne:) 872, 875 najbardziej przypadły mi do gustu.
Losiowe fantastyczne.
Świetne te ostatnie fotki! A ten zaciekawiony łoś na mglistej drodze chyba najbardziej mnie zauroczył.
Dziękuję - rozwinięcie tej drogowej akcji:
https://forum.olympusclub.pl/threads...25#post1174325
Osie w modzie. :)
Mnie się podoba!
874 ponad wszystkie :)
Łosi nigdy za wiele, podobają mi się :grin:
Najwyższy czas odświeżyć wątek. Zmiana tematyki nienachalna ;-)
876.
877.
878.
879.
Cóż za wdzięczne modelki!
Piękna seria, statyczna, a jednak kadrowanie i treść - dynamicznie je 'pochłaniam, ja odbiorca :)
!
Kto jest autorem tej instalacji? ;)
Tak dobrałeś kadry, że wygląda jak instalacja artystyczna.
Pierwsze i ostatnie najładniutkiejsze.
Zawsze ujmowała mnie łatwość z jaką rozstawiasz krowy w kadrze. Takie porozumienie z modelem wymaga nie tylko kunsztu stricte fotograficznego, ale i niebywale rzadkich predyspozycji psychicznych.
Oj tam, oj tam... Kunszt, rzadkie predyspozycje psychiczne, ech.
W podziękowaniu za miłe słowa wrzutka specjalnie dla Ciebie. Myślałem o Tobie :oops: robiąc te foty:
880.
881.
882.
883.
884.
885.
Z krowami,piekne konfiguracje.
876 przecudne w swej prostocie :)
krowa jaka jest każdy widzi :mrgreen:
ekstra
876!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z tymi krowami brakuje mi jeszcze kilku szerszych kadrów, a ostatni to widok naszej Matki Ziemii z kosmosu :)
Cała krowia seria jest godna uwagi . Świetne kadrowanie .
Krowia seria świetna, od doskonałości dzieli ją jedynie odrobina fotoszopa :) Wszystko co było do zrobienia na planie (kadrowanie, współpraca z modelkami), zostało zrobione wg mnie bezbłędnie.
Oj tam, trochę pozaganiałem i tyle ;-). W sumie to pół Polski B wygląda jak instalacja artystyczna...
Dzięki, masz rację, to surówka wrzucona prosto z karty, zmniejszona w przeglądarce. To pierwsze zrobione przez okno samochodu (otwarte), potem postanowiłem ruszyć zadek bo zobaczyłem, że fajne kadry można ukręcić ;-)
Karol żadnych fotoszopów tu nie trzeba . Dobre foto obroni się samo .
Dziękuję za miłe słowa.
Kolejna wrzuta, tym razem z nico poważniejszą tematyką. Święta Góra Grabarka - jedna z najbardziej charakterystycznych i najważniejszych świątyń w Polsce, z pewnością najważniejsza dla polskiego prawosławia.
886.
887.
888.
889.
890.
891.
876 jest fenomenalne! Chociaż zgodzę się, że odrobina obróbki zrobiłaby magię. Ciekawa jestem też wersji czarno-białej.
Ostatnia seria bardzo fajna.
Wrócę też do krów. Zdjęcia tematycznie genialne. Esencja fotografii - pokazanie czegoś zwykłego w niezwykły sposób.
Każdy z nas mógł zrobić takie zdjęcia.
Podłubał bym je trochę inaczej :-)
ostatni reportaż bardzo dobry - ciekawe kadry złapałeś
891, 888 - ale generalnie każde bym mogła wymienić z ostatniej serii
krowiaste 876 i 879 świetne, bardzo mi się podoba układ kadru i modelek :) Chętnie zobaczyłbym jakieś w tonacji B&W
Krowy świetne. I tu mi się nasunęło, że krowy jak i nasze panie mają różnorodne cycki..
(Panie forumowe to tylko żart...:wink:)
A patrząc na krowy jak i świnie, nawet te dzikie, to nasuwa się inne ...polytyczne porównanie.....:wink:
Z całym szacunkiem dla Twoich krów i świń tych dzikich...:grin:
Dziękuję za komentarze!
Popularność krowiej serii, jak i wyciągnięte konkluzje zaskoczyły nawet mnie - entuzjasty takiej fotografii ;-)
Tymczasem jeszcze kilka zdjęć z Grabarki.
892.
893.
894.
895.
897.
898.
Reportaż z Grabarki bardzo dobry....
Pomimo mego luźnego związku z katolicyzmem, mam duży szacunek dla tych ludzi... Nawet w tak, dla mnie, ekstremalnych sytuacjach.
Ładne i ciekawe zdjęcia. Fajny reportaż.
I mnie się reportaż podoba. Spójnie i dobre momenty. Dobrze się to ogląda
cześć Karol,
Relacja z Grabarki interesująca - można wymieniać po kolei 866, 887, 888 ale jednak 894 i ta pani z reklamówką H&M - Sacrum&Profanum.
Brawo!!
pozdrawiam,
Ciekawa relacja a krowy na plusa :)
Grabarka fajnie pokazana :-)
Dziękuję!
Tym razem relacja sprzed tygodnia - wspólne, z Bogdanem i Marysią, wyjście z Bartnego do rezerwatu skalnego Kornuty, w Beskidzie Niskim rzecz jasna. Przyjemne okoliczności przyrody i doborowe towarzystwo - tak jak lubię! Więcej w wątku Bodzip'a.
899.
900.
901.
902.
903.
904.
905
906.
907.
908.
909.
z ostatniej wrzutki 901 i 908 mi się spodobały :)
Ładnie się ze światłem zabawiasz :)
Dziękuję za komentarze, jedziemy dalej. Na początek wisienka na torcie - sytuacyjny portret Bogdana, potem jeszcze kilka zdjęć o charakterze beskidzko - agrarnym ;-).
910.
911.
912.
913.
914.
915.
916.
917.
918.