Odp: Powrót w oparach emulsji srebrowej [czmielek]
Chyba nie miałem okazji się jeszcze tu pochwalić że kółko którę prowadzę www.facebook.com/kliszaki ma w końcu upragniony sprzęt studyjny. Udało mi się pozyskać środki z UE na zakup sprzetu i na realizację projektu własnego autorstwa "Uchwyć świat na zdjęciu". Młodzież będzie miała okazję szkolić się w 5 krajach partnerskich i rozwijać swoją pasję. To jedna z pierwszych fot z nowego studia. Sprzęt: RB 6x7, Delta 100, beauty dish z plastrem miodu.
281
Gratulacje w takim razie :!:. No i oczywiście powodzenia w dalszej realizacji ;)
Delta 100 - mój ulubiony film, dobrze wiedzieć, że ktoś wspiera taką inicjatywę :) Powodzenia!
Cytat:
Zamieszczone przez
czmielek
Chyba nie miałem okazji się jeszcze tu pochwalić że kółko którę prowadzę
www.facebook.com/kliszaki ma w końcu upragniony sprzęt studyjny. Udało mi się pozyskać środki z UE na zakup sprzetu i na realizację projektu własnego autorstwa "Uchwyć świat na zdjęciu". Młodzież będzie miała okazję szkolić się w 5 krajach partnerskich i rozwijać swoją pasję. To jedna z pierwszych fot z nowego studia. Sprzęt: RB 6x7, Delta 100, beauty dish z plastrem miodu.
Słowa uznania za inicjatywę.
Ostatnia fotka bardzo fajna - oby takich więcej:)
Widoczki wyszły ci rewelacyjnie.
Dziękuję wszystkim za dobre słowo... Koło baardzo się rozwija. Zaczynałem od ciemni którą wyposażyłem za swoje pieniadze a ostatnio dostalismy 2 powiększalnik z osprzetem a ja zrozumiałem co mnie najbardziej pociąga w fotografii - kontakt z innymi ludźmi którzy kochaja robić zdjęcia i dzielić sie wiedzą i umiejętnosciami. Wiadomo potrzeby sa ogromne. Przydałby się jakis aparat cyfrowy dobrej klasy. Nie kazdy z moich uczniów dysponuje sprzętem a tak naprawdę na stanie mamy tylko jednego Olka EP2. Podczas spotkań użyczam własnego sprzetu ale sie nie załamuję jeśli udało się az tyle to i aparat musi się udać.
282 Kreta
Bardzo mi się podoba , to symetryczne wprowadzenie. Jak tak patrzę , zdjęcie prowadzi mnie jak pana młodego do ołtarza ze swoją wybranką.