1 załącznik(ów)
Odp: Moja przygoda z morzem...
To jest ten odcinek na ktory mam zamiar plynac. Nie zawsze jest okazja poplynac, wiec trzeba wykorzystac mozliwosci :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
To jest ten odcinek na ktory mam zamiar plynac. Nie zawsze jest okazja poplynac, wiec trzeba wykorzystac mozliwosci :-)
Zapowiada się egzotyczna przygoda i do tego być tak drewnianym żaglowcem a nie na plastiku...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Zapowiada się egzotyczna przygoda i do tego być tak drewnianym żaglowcem a nie na plastiku...
Moze spotkam Jack-a Sparrow :-)
Napisalem do organizatora pare pytan w zwiazku z rejsem zobaczymy co odpowie :-)
Fajna impreza Ci się szykuje :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Fajna impreza Ci się szykuje :)
Zabierz sie ze mna ?
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Zabierz sie ze mna ?
Chętnie, tylko kto tym wszystkim księgowym dobrze zrobi? ;) :D
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Chętnie, tylko kto tym wszystkim księgowym dobrze zrobi? ;) :D
Masz na myśli hostessę do specjalnych poruczeń?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Masz na myśli hostessę do specjalnych poruczeń?
No niestety nie. Bardziej "panie, deklaracja mi się nie liczy jak powinna", "panie, saldo na koncie z rozrachunkami mi się nie zgadza" "panie, koszty nie w ten miesiąc się importują" itd., itp. :D
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
No niestety nie. Bardziej "panie, deklaracja mi się nie liczy jak powinna", "panie, saldo na koncie z rozrachunkami mi się nie zgadza" "panie, koszty nie w ten miesiąc się importują" itd., itp. :D
Niech kobiety na ten czas przejda jak dawniej na papier i olowek tak jak mnie kiedys uczono ksiegowosci w szkole. Nie bedzie musialo sie nic importowac :-) Deklaracje recznie wypelniac a nie "programowo" i mniej problemow bedzie... i glowy nie beda zawracac :mrgreen:
Że Ci tak odpowiem po naszymu: ja, uhm :mrgreen: