Dzieki za konkretne uwagi. Na 64 podoba Ci sie bokeh? Ciekawe, bo bylem pewien, ze sie nie spodoba :) Jakis dziwny jest, nieregularny.
Wersja do druku
Dzieki za konkretne uwagi. Na 64 podoba Ci sie bokeh? Ciekawe, bo bylem pewien, ze sie nie spodoba :) Jakis dziwny jest, nieregularny.
63 zdecydowanie najlepsza, co do tej sigmy czy aby nie jest ona walnieta.
Dzieki, ze ktos docenil nr. 63 :) Lubie te fotke. Sigma nie jest walnieta, kwestia tego, gdzie ustawilem ostrosc.Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
Pzdr
Zdecydowanie nie lubie tak małej GO lub ostrych precików na kwiecie.
To byl taki eksperyment z mojej strony, ale wyszlo slabo :/ Nastepnym razem poprobuje inaczej.Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
widze ze tez zaczales z heliosem dzialac :)
63 najbardziej mi podchodzi - reszta ok, ale nie powala
czekam na powrot streetowych zdjec :)
Dzieki. Helios fajna sprawa :) Obecnie jestem w Pradze i zrobilem sporo streetowych zdjec, ale nie mam jak ich obrobic i wywolac z RAW. Potem jade nad morze na dwa tygodnie, wiec nie wykluczone, ze zanim wrzuce nwoe fotki to troche zajmie... Ale na pewno bedzie ich duzo :)Cytat:
Zamieszczone przez moozg
Pzdr
Znowu tylko molo przywieziesz czy cos jeszcze?
Hm, no jakby napisalem, ze glownie street... :roll: Nie wiem, co zrobie nad morzem, ale teraz w Pradze to glownie streetphoto i juz troche zdjec do pokazania zrobilem.Cytat:
Zamieszczone przez Peniek242
to wstawiaj bo Praga to fajne miejsce na tego typu foty. ja tam byłem 4 lata temu i jeszce nie miałem czym focić.