jest swym kadrowaniem wciągające bo świetne symetrie przełamane przez kragłości lampy a jednak jako całość wieje chłodem jakby przez niezamierzoną sterylność połyskującą z szyb.
Wersja do druku
jest swym kadrowaniem wciągające bo świetne symetrie przełamane przez kragłości lampy a jednak jako całość wieje chłodem jakby przez niezamierzoną sterylność połyskującą z szyb.
151 naprawdę ładne!
no tez mi sie podoba, pewnie wyladuje na scianie w jakims wiekszym rozmiarze, a co :)
a dzisiaj kolejna niespodzianka: miala byc kolejna zapchajdziura z szuflandii, a sie spodobalo :)
153.
cymbalistów było wielu...
cieszy mnie to niezmiernie :)
Pasuje do takiego, co też kiedyś wstawiłeś, takiego kulistego bardziej :)
odbicia i fantazyjne kształty do tego prawie trzy wymiary przestrzeni po prosty mioduśnie.
Ostatnie ciekawie wyszło, nie powiem!
Kacze spojrzenie - z wielu perspektyw. Ostatnie b. udane:)
Fajne, z potencjałem, ale coś mi w nim nie leży. Nie wiem za bardzo o co chodzi, może o kadr- choć ogarnąć do kupy to co się na tym zdjęciu dzieje, to nie lada wyczyn.:wink:
no, no ... innowacyjne, oczopląsu można dostać:wink:
takie... kacze :grin:
no pewnie, że "kacze" :) jak przestaną być "kacze", to znaczy, że zmieniłem płeć albo ktos sie włamal na moje konto... :wink:
gwoli kronikarskiego obowiązku wypadałoby zebrać do kupy rzeczy, które sie pojawiły w galerii/innych wątkach, a nie sa w tym.
wiec lecimy:
zalegle samoloty
154.
155.
oraz pierwsze zabawy z prababcią jasziką
156
157.
158. skan z negatywu-raczej kiepska jakosc.