Lessie, fajnie obrobiona ta fota. Jak bede mial chwile to siade znow do shopa i dalej bede rzezbil :)
Ja z ramek postanowilem nie wyrastac. Wrzucam je po prostu tam, gdzie mi pasuja, a gdzie nie pasuja, tam nie wrzucam :)
Wersja do druku
Lessie, fajnie obrobiona ta fota. Jak bede mial chwile to siade znow do shopa i dalej bede rzezbil :)
Ja z ramek postanowilem nie wyrastac. Wrzucam je po prostu tam, gdzie mi pasuja, a gdzie nie pasuja, tam nie wrzucam :)
Trzeba bylo pojedyncza zrobic i byloby dobrze :)Cytat:
Zamieszczone przez lessie
Ja w domu wygrzebie swoj oryginal :)
lessie od razu pomyslalem że jestes mechanikiem samochodowym i że na pewno pracujesz w jakims warsztacie tyle ze czemu rąk nie umyłes to była dla mnie zagadka !!!
Gratuluje, obrobka wedlug mnie swietna. Bardzo mi sie podoba. Oryginal wyglada niepozornie, a tu prosze ile mozna, jesli sie potrafi, z takim zdjeciem zrobic. Sam chcialbym tak umiec...
Suchar, jak sie w praktyce okazuje nie jest to strasznie trudne. Fakt, ze mi jednak troche zajelo dojscie do w miare sensownej recepty (tu mowie o swoim zdjeciu), ale da rade. Niedlugo pewnie pojawi sie jakis tutek to sam sie bedziesz mogl przekonac :)Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Ale rzucając małą dygresję - jestem pod dużym wrażeniem tego, jak potrafisz wykorzystać "spartańskie" warunki oświetleniowe :shock:
... normalnie chylę czółka ...
i pozdrawiam
Ogromne dzieki, BZ, ale... wiesz, ja sie caly czas ucze i czesto sa to metody prob i bledow. Wpada mi do glowy nagle pomysl i jazda... czasami sam nie wiem czy sie uda.Cytat:
Zamieszczone przez bz24
A czasami wydaje mi sie, ze sie uda, ale sie nie udaje :)
Dzieki serdeczne. Pozdrawiam!
Obiecałem pokazać zdjęcia robione nabytym od Luc4sa Pentaconem.
Dopóki nie powstaną inne, kilka domowych strzałów z moją córką w roli głównej :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Ja Ci gratuluję trafienia z ostrością, mi w przypadku dzieci, na dodatek jeszcze w ciemnym pomieszczeniu się nigdy nie udawało.:)