malujesz olejnymi czy akrylami ? :)
Wersja do druku
malujesz olejnymi czy akrylami ? :)
Do tej pory jedynie olejnymi pastelami lub ołówkiem...:))
To będzie moje pierwsze podejście do farb. Wybrałam akryle (szybko schną i tak nie śmierdzą jak olejne).
Pozdrawiam
Uwielbiam smrodek farb olejnych (zapach terpentyny to dla mnie afrodyzjak ;))ale są zbyt trudne jako technika i wymagają cierpliwości bo długo schną, próbowałam kiedyś zabawy z akrylami :)
Pozdrawiam serdecznie :grin:
Ostatnie zdjęcia to trudne wyzwanie. Twoje podejście do tematu raczej nie skłoniło by mnie do zakupu. Metal na zdjeciach nie kusi blaskiem który ginie w jaskrawym tle, owinięty na zimną niebieskawą dłoń nie daje poczucia chęci dotyku. Myślę, że po zastosowaniu bardzo rozproszonego światła i na tle ciemno-pastelowego tła prezentacja była by lepsza.
Drogi Wiejo,
To nie leżało ani nawet nie miało leżeć koło fotografii reklamowej...ot taka sobie zabawa z przedmiotem i możliwościami graficznymi programu :)
Po kwiatach, klamkach i praskich detalach zamarzyłam o czymś zupełnie innym, nietypowym, podświadomie chyba nawet niezrozumiałym dla innych...taki mój weekendowy kaprys, żeby nie nazwać tego dosłownie fanaberią :)
Długo zastanawiałam się czy wrzucić je na forum - wiem że krytyka będzie nieunikniona, ale postanowiłam spróbować. Mnie one cieszą - może dlatego że są pomiędzy bo ani na forum ani do rodzinnego albumu nie pasują :)
Dziękuję bardzo za wpis.
Pozdrawiam
Z ostatniej serii najbardziej podoba mi się 105. Podzielam opinię Wiejo, jak dla mnie również za ostre światło. Kolory rzecz gustu, ja lubię niebieski.
Jak to Twoje dlonie to juz jestem Twoim fanem.
Bardzo zimno pokazalas te blyskotki.Jak u Krolowej Zimy
Z Twojej serii to 105. jak dla mnie..