Interesująco oddałeś żywioł. Pierwsze fajne, trzecie pokazuje stopień pochylenia kutra do linii horyzontu, czwarte jak morze wdziera się na ląd, pozostałe spienione i pędzące fale napawają zarówno grozą jak i podziwem.
Wersja do druku
Interesująco oddałeś żywioł. Pierwsze fajne, trzecie pokazuje stopień pochylenia kutra do linii horyzontu, czwarte jak morze wdziera się na ląd, pozostałe spienione i pędzące fale napawają zarówno grozą jak i podziwem.
No troche nam sie Neptun wkurzyl :) fajnie pocykales, kocham wietrzne foty!! znajde chwile tez cos dorzuce, we Wladku woda sie wlala za wydmy,a w Rozewiu do lasu, srogo :)
Taztaz, naprawdę wielkie dzięki za ostatnią serię :) Niesamowity żywioł.
Ze sztormowych najbardziej 1, 2. i 5. Lubię takie morze. Aż chce się wejść.
wielkie dzięki za miłe opinie, 1 faktycznie naj może dlatego ze pokazałem skale fali niestety z tym mialem problem bo brak jakiegokolwiek punktu odniesienia, a tu widać jak na dłoni. Dodam tylko ze ten pomost stoi jakieś 2,5m nad lustrem wody niby nic ale dodam ze jakieś 10m od brzegu, kilku krotnie widziałem wczoraj jak fala się przewala przez cały pomost.
Wiejo kuter pochylony bo wszystkie wyciągnięte na brzeg i to bardzo wysoko ze względu na silę wiatru.
dr-feelgoog chłopina w widłami faktycznie się zdenerwował, :)
północny wiatr i wysoki stan wody i zabawa murowana :)
bufetowa aż chce się wejść owszem ale już wyjść się nie da, potworny prąd wsteczny, grunt uciekający pod nogami. Robiąc zdjęcia wlazłem sobie na plażę na taki nie zalana kawałeczek no i zapadłem się po kolana i tak od razu fala mnie trafiła cale szczęście ze tylko do połowy ud, wrażenia nie zapomniane. Nie polecam
robieniu zdjęć nie ułatwia wiejący z wielką siłą wiatr który w sposób perfekcyjny unieruchamia człowieka i równie skutecznie roznosi drobiny wody piasku i kamieni ,a gdzie one trafiają no oczywiście do oczu i na obiektyw.
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających.
Z tym brakiem punktu odniesienia to fakt. Przeważnie stawia się obok pudełko zapałek :D
mogłem postawić człowieka ale takiego co chciałbym się pozbyć. :)