Widzę, że wykorzystałeś okazję :D Mógłbyś podać trochę informacji o technicznej stronie tych zdjęć, ekspozycja, bw, itp. :)
Pozdrawiam
Wersja do druku
Widzę, że wykorzystałeś okazję :D Mógłbyś podać trochę informacji o technicznej stronie tych zdjęć, ekspozycja, bw, itp. :)
Pozdrawiam
przesłona 3.2, czas 16 s, WB na słoneczny dzień, ostrość na MF na nieskończoność i przede wszystkim szczescie i pytanie czy się w dobrym kierunku ustawiło obiektyw :)
Fotki z tegorocznego spotkania młodzieży nad jeziorem Lednickim, kto był to wie o co chodzi :mrgreen:
>>KLIK<<
Fotki są bardzo ciekawe. Nie miałem pojęcia, że takie spotkania się odbywają (cóż to za obrzędy?), wyładowania ciekawe choć, moim zdaniem, zbyt małe, fajne portrety w sepii.
Ale temat jest potwornie rozbudowany i dla mnie jako internetowego kawiarenkowicza :) zapoznanie się z całością jest niestety niemal niemożliwe :(
Pozdrawiam
No juz dosyć głośno o tym jest, bylo ponad 200 tys. narodu :) J. Lednickie jest niedaleko Gniezna.
Sorry luc4s, ja na ogół siedzę w lesie :) Dosłownie :)
Dawno nic nie pokazywałem, może taka fotka z ostatniej mojej wyprawy w Tatry. Myślę, że opisywać nie trzeba. :)
niezbyt zachwycił mnie ten kadr. Wyrownałes szczyty do gornej ramki przez co stawy zaraz sie wyleją... no i odrobinkę mniej dałbym na dole a wiecej (nieba) u gory... Pzdr.
zgadzam sie z qwerty ale ja bym pochwalil fotke za piekne odbicie nieba w oczku wodnym
Jak się wpina na Rysy to się o kadrach nie myśli :P
Ale zobaczcie na taflę Czarnego Stawu. Czy układ chmur Wam czegoś nie przypomina? Trzeba ruszyć wyobrażnie.
Może takie jeszcze ujęcie Morskiego Oka. Oj przydałby sie jakis obiektyw szerkokątny...