rocco mogłeś wysłać PW o błędzie ort. a tak autor się obraził nie poprawił błędu i nie dowiem się skąd się wzięły instrumenty w wieży. A co mi ze zdjęć bez kontekstu.
Nie lubię takich sytuacji :-(
Wersja do druku
Z wieży i planu filmowego ciekawe zarówno elementami jak i akcją. Troche też jestem ciekaw powiązania instrumentów z wieżą gdyż na pewno nie z przypadku się tam wzięły. Motocykl i rozmawiający mężczyźni, też wpadają w oko.
WieĹźa Trynitarska w Lublinie â Wikipedia, wolna encyklopedia
Tu masz więcej informacji, z mniejszą zawartością błędów ;)
Motory świetne ! Fajny kadr :)
Oto zdjęcie z dzisiejszego spotkania z księdzem Tadeuszem Isakowiczem-Zaleskim. Dotyczyło ono tematów podjętych w książce "Przemilczane ludobójstwo na Kresach" - czyli działalności UPA na Wołyniu i w Galicji Wschodniej. Po spotkaniu miałem przyjemność dostać nie tylko autograf ale i możliwość rozmowy wraz z innymi doktorantami przy filiżance herbaty. Szczegółów spotkania zdradzać nie będę, ale w kuluarowej rozmowie ksiądz Zalewski to bardzo bezpośredni rozmówca (tak daleki od kościelnej "nowomowy") obdarzony ciętym i precyzyjnym żartem.
Postanowiłem poprawić wczorajsze zdjęcie - oto i dwie wersje. Lepsza z nich znowu zagości na forum publicznym. Zanim to jednak nastąpi - "Psychostreet".
Psychostreet fajoski - oceniłam w Galerii.
Z tej wrzutki co kręcili film, podoba mi się ostatnie, co chłopak w kapeluszu stoi ukośnie. Chyba jest lepsze od tego, co wrzuciłeś do Galerii.
"Zakupy" wzruszające (gościu z jabłkami) :D