Tylko interesujący Kadr się liczy;)
Wersja do druku
Wyjechałem na trochę i dawno mnie nie tu było :)
Taka se widokówka z wyjazdu:
Załącznik 55336
Ahhhhh, witojcie Heniutek z powrotem :grin:
P.S. Widokówka fajna. Zachodniopomorskie :wink:?
patrze w dal i widze las ... lamp , patrze mocniej ... las dzwigow , nie poznaje kolegi , czyzby Szczecin albo Swinoujcie ?
kiedys za mlodego jeszcze w czasach ogolniaka , nie chcialo mi sie isc do szkoly (a mialej juz swoja kase) wiec pojechalem do Szczecina na wycieczke , bedac na miejscu dotarlo do mnie ze nie jestem nad morzem , pojechalem wiec dalej do Swinoujscia i przeplynalem promem wtedy poczulem sie ze ... jestem nad morzem ;-)
PS
o co chodzi z tym Heniutkiem ?
Tak! :D
Zdecyduj się :grin:
Mała podpowiedż:
Załącznik 55358
Wielu ludzi z głębi kraju, myśli, że Szczecin leży nad morzem. Kiedyś facet na ulicy, zapytał mnie którędy nad morze i nie dał się przekonać, że najkrótszą drogą to ok. 100km
Też nie wiem :mrgreen:
zdjecie nic mi nie mowi , ale z tego co napisales latwo sie domyslic ze chodzi o Szczecin , ja sam myslalem ze bedac w Szczecinie jestem nad morzem , wyszlo na jaw ze slaby bylem z geografii
a propo Heniutka , mysle ze kilka osob poprostu sie ucieszylo ze jestes znowu na forum
ja sam patrzac w niedziele ze wpadles do mojego watku , pierwsze co pomyslalem ... zdjecie kosciola , perspektywa i nic sie nie pomylilem ;-)