Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew No to coś zimnego do tych knedliczków;) Tutaj nie dostrzegam, a na oryginalnej fotce widoczna jest linka anteny na grzbiecie?
Cytat: Zamieszczone przez Rysiek_O Tutaj nie dostrzegam, a na oryginalnej fotce widoczna jest linka anteny na grzbiecie? Nie w tym typie samolotu.
Cytat: Zamieszczone przez Rysiek_O Perfekcyjnie zrobione podejście do lądowania. Szacunek Rysiek dzięki Rysiek:)
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew Nie w tym typie samolotu. Nad kabiną pilotów i w środku długości widze wsprniki. Czy to coś innego wystaje ?
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew No to coś zimnego do tych knedliczków;) no to dałeś do pieca, kolega nim z epkk w czwartek do Helsinek poleciał:), jak widziałem na radarze co po niego wyleciało...:-P
Cytat: Zamieszczone przez Rysiek_O Nad kabiną pilotów i w środku długości widze wsprniki. Czy to coś innego wystaje ? To są anteny. _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________ Cytat: Zamieszczone przez Slawec no to dałeś do pieca, kolega nim z epkk w czwartek do Helsinek poleciał:), jak widziałem na radarze co po niego wyleciało...:-P Przypadek czysty przypadek że go złapałem.A kolega zrobił fotki w środku??
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Świeżutki (dzisiejszy), jamnikowaty Bombardier :grin: Ale piękny - macie go w locie ?
http://img96.imageshack.us/img96/294...p4121702ab.jpg
[QUOTE=jackowlew;714821]To są anteny. QUOTE] Dziękuję
Ajan fajny ten Twoj strzal.