Ktoś pisał o fotkach makro. Kiedyś pstryknąłem kilka fotek. To zapodam. Jakieś super hiper one nie są.
Załącznik 136342
Załącznik 136341
Załącznik 136340
Załącznik 136339
Wersja do druku
Ktoś pisał o fotkach makro. Kiedyś pstryknąłem kilka fotek. To zapodam. Jakieś super hiper one nie są.
Załącznik 136342
Załącznik 136341
Załącznik 136340
Załącznik 136339
Pscoły z XZ-2 zawsze fajnie wychodzą.
Załącznik 136358
Tak letnio się zrobiło z pszczółkami w roli głównej :)
W podobnym klimacie :)
Załącznik 136469
i tak trzymać:grin:, mam i ja owada na kwiatku :wink:
Załącznik 136534
Rudy :)
Załącznik 136535
ładny rudy portret !
Dawno do tego tematu nie zaglądałem, ale widzę, że najdłuższy wątek tego forum nadal żyje własnym życiem :) Poprzedni weekend miałem okazję spędzić w Pradze, między innymi na jarmarku świątecznym. Warunki trudne, wieczór, ciemno, tłumy ludzi i brak statywu ale "maluch" poradził sobie znakomicie. Oczywiście lampy nawet nie załączałem, wszystkie fotki z ręki:
Panowie możecie mi polecić jakiś fajny statyw do użytku domowego? Głównie ma służyć do robienia zdjęć klockom LEGO, używany będzie raczej rzadko, wysoki nie musi być. Cena raczej możliwie niska, ale nie wiem czy te cuda z allegro za 30zł są cokolwiek warte...
Skoro używany będzie rzadko i to w dodatku głównie w mieszkaniu, więc nie musi być ciężki (brak wiatru) to porozglądaj się za takowymi w marketach ze sprzętem RTV i obadaj na miejscu, wydaje mi się, że najprostsze i nieduże widziałem już w takiej cenie.