Dziękju for komentarze.
Kolejne foty z cyklu "Peepeedoova project". Tym razem na tapetę wziąłem podkrakowskie miasteczko Skała.
Tytuł: "Na straganie w dzień targowy".
815
816
817
818
819
820
821
822
823
824
Wersja do druku
Dziękju for komentarze.
Kolejne foty z cyklu "Peepeedoova project". Tym razem na tapetę wziąłem podkrakowskie miasteczko Skała.
Tytuł: "Na straganie w dzień targowy".
815
816
817
818
819
820
821
822
823
824
Sam mi pisałeś kiedyś, że ziarno nie za dobrze wygląda, jak jest dużo szczegółów, drobnych elementów. No faktycznie, kiepsko się ogląda te szminki i staniki z takim przeziarnieniem. Przegiąłeś :roll:
A poza tym - ok. Jakbym mój tczewski rynek (u Was - targ) widziała.
Jak w moim mieście we wtorki i w czwartki.
Samo życie.
Coraz bardziej lubię ziarno. Zawsze lubiłem. Ostatnio zrobiłem odbitki z cyfraka - z ziarnem i bez. Te bez do doopy.
Wymyśliłem, że do "peepeedoova project" będę nadużywał ziarna. Czy to dobry pomysł? Nie wiem...
a mi się bardzo widzi te z bucikami na kracie - ale trochę szkoda, że nie widać dwóch twarzy.
Nie nadużywaj, nooo... Albo nadużywaj wtedy, kiedy pasuje.
Chociaż... miełeś kiedyś okres nadużywania winiety. A teraz mi bardzo winieta pasuje, a ludzie chyba jej nie lubią... A ja dawałabym wszędzie. Czasem tu daję bez, a na bloga cichaczem - z winietą :)
822 bombowe;)
A mi sie podoba 824 :)
Szczegolnie chytry uśmiech dziadka ;)
Bardzo fajna seria - jakoś nie potrafię się przemóc i też spróbować takiego focenia. Zawsze wydaje mi się, ze ludziska patrzą z wyrzutem i zaraz będzie jakaś draka.