Ja tylko cytuję tych co tak nazwali robaczki w moim wątku :wink:
Wersja do druku
Ładne foty.
Tego tumaka toś chyba zaskoczył, długo pozował?
no fajna seria
wąż od prysznica jest ciekawy
zadziwiająca w okolicach mego domu też mam dużo kun :)
ale faktycznie dranie płochliwe
żelek fajnie wyszedł a i 2gi motyk się podoba :)
witam po dłuuugiej nieobecności. czasem zaglądałem ale bez wnikliwej analizy biorąc pod uwagę brak totalnie czasu nawet na własne myśli. niedługo znowu zniknę na jakieś 2 miesiące tak że rykowisko mi odpada w tym roku :/ ale nie przynoszę samych złych wiadomości. mam kilka kadrów , które zrobiłem już w tej całej pogoni ( niektóre pod blokiem a inne z synem na spacerze :),inne na jednym z dwóch wypraw na stawy ). pozdrawiam
Nocne niebo piękne jest :)
Nocne super, mgliste kleszcze też fajne No i robal, i bociek, jednym słowem wszystko co tygrysy lubią najbardziej :)
Fajna wrzuta a szczególnie ostatnie zdjecie. Gratuluje foty.
Podoba mi sie cala ostatnia wrzuta :)
pozdro
Skoro dluzsza nieobecnosc sie zapowiadan...na strzemiennego dla mnie lesne.
dzięki za zaglądnięcie do wątku :) trafiłem ostatnio w lesie na ciekawe światełko i grzechem było by nie wyjąć aparatu. jeden kadr jak na razie :) pozdr
Fajna śnieżyca w poprzedniej wrzucie :)
Witam. Poprzednia wrzuta bardzo fajna, szczególnie nocne niebo, światełko w lesie też zacne.
Piękne światło rzeczywiście. Z poprzedniej wrzutki pierwsze mi się podoba.
No to czekam na kolejne leśne bo zapowiedź przednia :)
witam po raz kolejny po nieobecności sporej i pozdrawiam wszystkich :) biorąc pod uwagę, że nie wytrzymam długo bez aparatu w rękach, wziąłem sprzęt do Belgii gdzie spędziłem ostatnie dwa miesiące. czasu brakowało, ale jakieś pstryki wykonałem :) trochę zwierzyny, zaćmienie księżyca, kilka nocnych kadrów i pejzaży ale po kolei. na pierwszy rzut idą Daniele. jedna Pani w barwach zimowych ( tak mi się wydaje ). pozdr
Witaj,witaj..
zaklimatyzowany już na dobre stwierdziłem, ze siedzenie w domu mnie wykańcza. wykończyłem więc czatownie i zrobiłem zasiadkę. w kilka godzin przewinęło się trochę drobnicy i większych trochę latających :) na razie Kruki i Myszołowy nie przylatują bo chyba za ciepło ale coś mi się tam pstrykło innego :)
Fajna sroka, co ją tam zainteresowało na górze? :)
Ten pierwszy,ladna figure przyjal.
ewentualnie coś do zjedzenia dostać ;) dobrze, że dzióbków nie umieją robić :)
Daniele pięknie zapozowały. Ptaszory też niczego sobie.
Sójki już były, ale srok jest świetny :)
bardzo fotogeniczne te na czterech nogach. z ptaszorami to tak wyszło, że zmieniłem miejsce swoich czterech ścian w plenerze. teraz dużo bliżej mam pniaczki i nawet jakoś wyglądają te zdjęcia :) pozdr
---------- Post dodany o 18:54 ---------- Poprzedni post był o 18:50 ----------
dzięki :) myślę, że po wskazówkach z tamtego sezonu ten będzie o wiele lepszy jeżeli chodzi o detal :) pozdr
Fajnie sie zaczyna sezonik :)
pozdro
Udana zasiadka :)
Fajny początek sezonu :). Chyba też zbuduję czatownię... na sikorki w karmniku :roll:
jak na Twoje możliwości, to ta wizja mnie nie przekonuje :)
Jeszcze mam jedną opcję - kanarek w klatce :lol:
kiedyś pisałem, że kilka kadrów zrobiłem na wyjeździe do Belgii. do obróbki używałem innego komputera (chyba nieskalibrowany dobrze monitor ). na moim jakieś cuda wychodzą więc śmiało piszcie czy coś nie tak. trochę zniwelowałem szumy ziarno itp ale jestem ciekaw jak u Was to wygląda :) chyba już ogarnąłem. zainstalowałem program ale w opcjach zapisu nie zmieniłem kompresji i jakości obrazu :/ dobrze że Rawy mam :)
Na 3 chyba lawa spadnie na misteczko.