i 82 dodałbym :grin:
Wersja do druku
A mina na 83? Też fajna. :)
85 jeszcze raz ja,Angina nuda i światło :PZałącznik 97830
85. łapka jak u Yody :)
pzdr
ulof
90, 93 i 94 super! Szczególnie to ze skokiem i pod światło.
83 Bardzo mi się podoba
witam i dziękuje i jeszcze kolorowy bonus :) Załącznik 100393
Moj Przyjaciel 96 Załącznik 100501 97 Załącznik 100502 zdjecia zrobilem po tym jak 5 min wczesniej kupilem G3 podpiąłem 45 1.8 i pomyśłałem zobacze czy dziala .Jak zobaczylem te scene poprostu przylozylem aparat do oka 10 s i po wszystkim .Nawet nie mialem czasu zresetowac ustawien wczesniej .Ustawilem tryb A tak mam w nawyku, co z tego wyszlo sami widzicie .Jestem zadowolony bo to znaczy ze ta cala puszka dziala :) pozdrawiam
P.s to nie moj przyjaciel ale tak nazwalem te wrzute :)
Bardzo podoba mi się ta seria. Jeszcze raz gratuluję :)
to z galerii IMO lepsze - ale jak masz takie początki to czekam na więcej
93,94,95 bardzo fajne.
Witam juz bylo udao sié poprawic, przypomne tylko zdjécie powstalo podczas postoju na czerwonym swietle 98 Załącznik 101195
uuuuufff u mnie jest 3 czas isc spac
Ostatnia fotografia jest rewelacyjna, ma klimat i duszę. Ale wszystko to nie ujmując poprzednim fotom, które się bardzo przyjemnie oglądało:)
dziékuje pozdrowki
Cu-dow-ne!!!
Coś Ci się pochrzaniło chyba ze znakami diakrytycznymi :P
98 rzeczywiście super! Dobrze, że czerwone się trafiło i mogłeś ustrzelić :)
Pozdr
99Załącznik 101323 dziéki teraz kadr (filmowy ) z Budapesztu 2012 :) i do tego te 2 piékne szlagiery [video=youtube;rn9M_q5StWM]http://www.youtube.com/watch?v=oJAEObLNlnI[/URL] i http://www.youtube.com/watch?v=oJAEObLNlnI
a wiec 100 Załącznik 101923 101 Załącznik 101924102 Załącznik 101925 czekam na wasze opinie pozdrawiam
Jestem szczesliwy po raz 3 http://www.fotoirlandia.com/irlandia.14753
Trzecie z ostatniej wrzutki trochę straszne, ale już miniaturka przykuwa wzrok. To zdjęcie miesiąca też niezgorsze ;)
trzeba było postawić tam dziewczynkę w koszuli nocnej z długimi, czarnymi włosami spuszczonymi na twarz - +100% do przerażenia.
Świetne zdjęcia w wątku - z przyjemnością oglądam.
kilka zdjec z wycieczki nad kto zgadnie co ? :P 103Załącznik 104148 104Załącznik 104149 105 Załącznik 104150 i 106 ale to juz z tych prosto po pracy Dublin Załącznik 104151
Ta wycieczka to zbyt proste aby było prawdziwe :D Do Morskiego Oka na nóżkach proszę pana :mrgreen:
"jak do wyprawa górska do Morskiego Oka to Paaaaaanie, tylko na wozie z góralem. Taki kawał drogi przejść na nogach, bez samochodu? Tylko dla tych wariatów co po tych Himajajach biegają." :P
Jak widziałem tych ludzi rozwalonych na wozach to mnie śmiech ogarniał. Rozumiem jeszcze ludzi starszych, ale ludzie w wieku 30-50 lat?!? I te konie podczas letnich upałów - żal biednych zwierzaków.
Mi podoba się 103 i 106.
Zdjęcia fajne, moim zdaniem 103 najlepsze :)
Z tych ostatnich 106. Pozostałe jak dla mnie za ciasno kadrowane.
Zdjęcia masz rewelacyjne, w Twojej galerii chyba nie ma takiego, które by mi się nie podobało. Jak się sprawuje G3? Bo jak oglądam Twoje zdjęcia wykonane tym aparatem to mam wrażenie, że mój jakiś popsuty jest :)
Czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy dotyczącej obróbki zdjęć? Np. przy tych zdjęciach
Witam co moge powiedziec najpier musi byc kadr bez tego nie ma co czarowac programami .A jesli pytasz o to co robie po tem to , wyglada to tak Kadr + RAW + LR+ wywolywanie + kila filrtow kombinacja filtrow to juz indiwdlalna sprawa. Wszyscy mamy pomysly problem z ich realizacja pozdrowki
Sesja z Tomkiem zamysl byl Fotografia reprezentatywna :P 107 Załącznik 104195 108 Załącznik 104196 109Załącznik 104197
Problem w tym że fotografowany nie skorzysta z sesji (moim zdaniem). Chyba że fotografia reprezentatywna to coś innego niż myślę - wyszedł na zmęczonego zniechęconego przejętego pozbawionego energii - nie taki był zamysł?
Koniki znad Oka poruszające. Pan z sesji wyszedł na wyjątkowo zmęczonego i nieszczęśliwego.