Ja też lubię.
I nie jestem zwolenniczką zrzucania do wątków całej zawartości kart z aparatu, jednak mam wrażenie, ze autor przesadza w drugą stronę ;)
Wersja do druku
Ja też lubię.
I nie jestem zwolenniczką zrzucania do wątków całej zawartości kart z aparatu, jednak mam wrażenie, ze autor przesadza w drugą stronę ;)
Uważam ten wątek za ogromnie wartościowy nie tylko ze względu na pokazywane zdjęcia (swoją drogą b. dobre). I nie wiem czy właściwym (intencje jak najbardziej pozytywne) będzie określenie autora wątku jako specjalistę od budowania napięcia. Jak bufetowa napisała (w wolnym tłumaczeniu) "za rzadko i za mało". :wink:
witam,
bufetowa, DzejPi:
pewnie macie rację, ale lepiej w 'drugą stronę' przesadzać niż zasypać wątek gniotami. Staram się nie zaśmiecić własnego wątku...
Fajnie, że wątek się podoba, lekki niedosyt zdrowy jest;)
szamaniec:
Nie wiedziałem, ciekawe. Chodziło mi o to, że azjatycka twarz to szersze pojęcie niż południowo-wschodnia Azja, która mocno jest osadzona w świadomości wielu ludzi.Cytat:
Iran i okolice to Słowiańskie twarze. Czytałem że wiele wskazuje że nasi przodkowie z nad Wisły poleźli do Iranu a później wrócili znowu nad Wisłę.
110. U mnie pogoda barowa więc i takie foto:
Załącznik 129383
pzdr
witam,
111. Gdzieś na ulicy, gdzieś w Chinach...
Załącznik 129716
pzdr
:) warto tu zaglądać :)
Troszkę nie pasuje mi to centralne ustawienie pana. Poza tym - zarąbiste!
Nie myślałam o przekadrowywaniu, gdyby stał trochę bardziej na lewo, też "tyle miałby na głowie" :) Gdybym ja robiła to zdjęcie... Ale nie robiłam :) Każdy ma inne wizje.