Ty to magik jesteś, tyle papierosów wypalić aby takie dymy mieć - szacun Załącznik 197869
A tak poważnie to cudo. Plusa nie mogę dać bo to wina Tus... znaczy Saboora :wink:
Wersja do druku
Ty to magik jesteś, tyle papierosów wypalić aby takie dymy mieć - szacun Załącznik 197869
A tak poważnie to cudo. Plusa nie mogę dać bo to wina Tus... znaczy Saboora :wink:
Kolejna seria zdjęć budzących głęboki podziw - dla majestatu gór i kunsztu Fotografa.
Rewelacyjne uchwycone widoki, 194 moj faworyt.
Witaj bardzo ładne zdjęcie a jeszcze ładniejsze regiony. Według mnie zdjęcie numer 2 jest najlepsze. Przynajmniej według mojej oceny.:eek:
Super, podoba się!
Cieszę się, że zdjęcia się podobają :) Z drugiej strony naszła mnie taka refleksja: właściwie ile w tym jest mojej zasługi, że zdjęcia wyglądają jak wyglądają? Na kadr, obróbkę mam wpływ, ale na pogodę już nie za bardzo :) W każdym razie dumny jestem z siebie, że pomimo kiepskiej pogody w nocy (jak wstałem to całe niebo było w chmurach) jednak pojechałem i nie zawróciłem w okolicach Chyżnego :)
Chwilę ze sobą walczyłem :) W każdym razie, na zakończenie tematu Wielkiego Chocza:
197
198 Widok na zachód - wygląda na bardzo dobrą miejscówkę na zachód słońca
199 Jeszcze jedno, już ostatnie, spojrzenie na zachód i do domu (i znowu 2.5h w aucie...)
Piękne widoki!
Bardzo mi się podoba 194 i 198 :-)
Powtórzę za jednym z kolegów: Niesamowite!
A czy to twoja zasługa? Twoją zasługą jest to, że byłeś w odpowiednim miejscu i czasie i.... miałeś aparat ze sobą.
I jeszcze.... Nie zawahałeś się go użyć! :grin: