Na pierwszym (145) podoba mi się żółta, cinka fala rzepaku na granicy nieba i ziemi. Na trzecim (147) ogólnie kolorystyka, chociaż jakby przeostrzone.
Wersja do druku
Na pierwszym (145) podoba mi się żółta, cinka fala rzepaku na granicy nieba i ziemi. Na trzecim (147) ogólnie kolorystyka, chociaż jakby przeostrzone.
Wiejo !
MSZ 147 jest naprawdę fajnie skadrowane, mój wzrok przyciąga ten murek za który rzeka wpływa. Strasznie fajne zakończenie (co on zacz ?) .
Rzepak na 145-tym fajnie dzieli kadr (jam jest granica nie do przekroczenia)
ciekawy pomysł i bardzo udany .
P.S.
Jeszczeee !
Pierwsze mi się podoba. Ładnie "krzywe" wyglądają.
Tak, pierwsze świetne, ta żółta linia, przestrzeń, drzewa w mocnych punktach - sam miód. Swoją drogą kapitalne miejsce.
Linie wyszły super.
145 pięknie wyszło. Poobrabiaj w różnych rozdziałkach i wrzuć gdzieś jako tapety do pobrania.
Kapliczka- ujęcie nieczęsto spotykane, ale szkoda, że AF zafiksował
Kłos- ten, który miał być pierwszym mimo wszystko gubi się na tle pozostałych. Jakim szkiełkiem robione?
Pozdrawiam
Kaz kłos szkiełkiem 14-54 i pomimo świadomości nie mogłem go wyodrębnić. Zamieszczam jeszcze dwa z kwitnącym rzepakiem w roli głównej i zapraszam do oceny.
MSZ faworyci to 145 i 149 - bardzo podoba mi się taki, że tak to nazwę "minimalizm"...
Od tych zdjęć bije spokój i "pozytywna energia"... bardzo przyjemne...
Pozdrawiam
I znów ta cienka żółta linia na 149. Jeszcze delikatniejsza niż poprzednio, podoba mi się.
Niebo chyba ciut za niebiesko, nie masz polara i wyciągałeś kolory w programie?