Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Wszystkim markom... Dobranoc:) Kolorowych snów!
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Wszystkim markom... Dobranoc:) Kolorowych snów!
Zrób cos dla mnie, niech twoje wstawiane tu foty mają 1024 na dłuższym boku. Meczanizm forum nie będzie musiał ich automatycznie kompresować , chyba, że Ty tak wolisz...
apz... pojawia się kolejny problem...:) Bardzo chętnie zmniejszałabym swoje zdjęcia ale programy z których obecnie korzystam nie dają mi możliwości zapisania zdjęć w przeze mnie wybranej wielkości... albo to ja jestem jakaś nienormalna (cofnięta), że nie potrafię takiej opcji znaleźć... Jedynie co udało mi się "odkryć" to jeden z programów daje możliwość zapisania zdjęcia w 3 wersjach opisanych jako małe, średnie i duże... po sprawdzeniu najmniejszy obraz zapisuje się w wielkościach 1526:1017... :C będę nadal szukać...
---------- Post dodany o 15:17 ---------- Poprzedni post był o 14:54 ----------
Będzie tak jak chcesz...:) mam nadzieję :)
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
I to w większosci krakowskich :mrgreen: nocnych marków a jeden nawet z Marków (Saboor,tak się chyba odmienia Marki?).
Założyli Bracia Markowicze, ale odmiana to: te Marki, tych Marek i Marek z Marek, oraz o K***a znowu przyjechali...a z Prószkowa, Wołomina czy z Marek??:shock::mrgreen:
edit:
Są jeszcze nocne Mirki :-)
Czyli znaczy się poprawnie to Mirek z Marek, bo zaczyna mi sie to kielbasić :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Czyli znaczy się poprawnie to Mirek z Marek, bo zaczyna mi sie to kielbasić :wink:
[BEGIN OT]Niee, Mirek54 z Lubecka, Saboor z Marek, sapi19 z Krakowa.... Nie pal tego świństwa... :-P:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[END OT]
A u mnie wciąż kwiatki...:) kontrolnie...
---------- Post dodany o 15:53 ---------- Poprzedni post był o 15:52 ----------
Beata z Wrocławia... :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Beato z Wroclawia juz raz pisalem -od szumiaj i wyostrzaj.Trzeci raz nie napisze.I albo sie zamkne albo przyjade i na goly tylek trzy klapsy zapodam.I nie bedzie prosze o jeszcze ze dwa.Trzy i koniec.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
A u mnie wciąż kwiatki...:) kontrolnie...
Zabij szum, wyciąg kwiatka tak żeby płatki było widać. Może tak, a może nie... :wink:
Załącznik 89068
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Beato z Wroclawia juz raz pisalem -od szumiaj i wyostrzaj.Trzeci raz nie napisze.I albo sie zamkne albo przyjade i na goly tylek trzy klapsy zapodam.I nie bedzie prosze o jeszcze ze dwa.Trzy i koniec.
Pieszczoch,:lol: ale ma rację.