Kurde Hjuston ma problema.
Moze poobcinaj co niepotrzebne,wszak to tylko o samolot chodzi.Albo zamiast drabiny wysoki statyw,podglad na lapku i zdalne wyzwalanie,co?Załącznik 105058
Wersja do druku
Kurde Hjuston ma problema.
Moze poobcinaj co niepotrzebne,wszak to tylko o samolot chodzi.Albo zamiast drabiny wysoki statyw,podglad na lapku i zdalne wyzwalanie,co?Załącznik 105058
Dobry pomysł z wysokim statywem... dzięki. Bardziej podoba mi się jednak zdjęcie podejścia do lądowania z pozostałymi elementami (płot, światła, itp). :)
Mirek ładnie "wyczyścił" kadr. Dziekuję.
Sam się sobie dziwię z jakim przywiązaniem trzymam się formatu generowanego przez aparat, ot takie klapki dorożkarskie - stąd - dotąd i wsio. A czasem te boki wystarczy odciąć i zniknie to co niepotrzebne w kompozycji.
Przycięcie piękne, podobało mi się, ale bardziej przemawia do mnie zdjęcie bez przycięcia, wtedy wyraźnie widać, że samolot za chwilę wyląduje... Ale może jestem w błędzie, kompozycyjnie bez boków i dołu wygląda lepiej...
Załączam RAW-a do zabawy :)
Załącznik 105059
Dzięki Bogdan za wrzutkę :)
Jeszcze mnie sie przypomnialo o tym Hudson jak ladowal przy problemach ze serwerem.
Orfem bawic sie nie nada bo autor sie wypowiedzial na temat plotu lamp i .....wody z rzeki:mrgreen:Załącznik 105060wg swietnego tutka naszego Augustyna :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mirek, rewelacja. Moje uznanie:grin:
---------- Post dodany o 20:34 ---------- Poprzedni post był o 20:32 ----------
Nie wykluczałem żadnych elementów. To moje podejście do tematu, chętnie zobaczę co można jeszcze zrobić z takiego zdjęcia. :wink: