Odp: barmichal76 - moje fotografie
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Widzę, że się poszalało dzisiaj przy wiadukcie na Mickiewicza :)
Ano, znowu wyrwane pół godziny. Jakiś czas temu zauważyłem mini murala i uważam, że ma potencjał. Na razie to pierwsze przymiarki.
Pozdr
---------- Post dodany o 09:00 ---------- Poprzedni post był o 08:58 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Michał widzę ze nie próżnowałeć, fajnie wyszło.
Dzięki BIKER - to taki mini spacer po kościele. Żona odmówiła :)
Pozdr
---------- Post dodany o 09:03 ---------- Poprzedni post był o 09:00 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Pełnoprawni i aktywni wymiatają. Bardzo mi się podoba. Całą seria fajna, lubię takie sypaki.
A ja jednak nie przepadam, jak mi się za kołnierz sypie... Dlatego wybrałem wiadukt, coby sięchoć trochędało schować :)
Pozdr
---------- Post dodany o 09:08 ---------- Poprzedni post był o 09:03 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Jak możesz to siedź w domu. U mojej Marysi katarem się zaczęło i leży do dzisiaj z 39 stopniami.
To ode mnie również zdrówka :) Na mnie najlepiej działają wełniane (prawdziwe) skarpety...
Pozdr
108/109 super.
Co do 106 to się zbieram od jakiegoś czasu żeby to strzelić, ale nigdy nie ma: a) czasu, b)czasu ;)
106 - fajne, choć ja mam jakiś instynktowny opór przed takimi długaśnymi kadrami, dlatego stawiam na surową prostotę 108 i 109
1 załącznik(ów)
To jeszcze jedno wczorajsze:
110
Załącznik 78319
Pozdr
Od 107 do 110 obejrzałam i jestem z tegoż oglądania zadowolona. Moje klimaty :) Najbardziej śnieżny schodowiec mi się widzi. Z tego wniosek, że nie trzeba narzekać, jak zacznie padać. Ale jak dotąd, deszcz tylko.
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Dzisiaj znowu w biegu znalazłem "nastrojowe" miejsce. I zrobiłem pocztówkę z łódzką katedrą :)
104
Załącznik 78142
Pozdr
Witaj Michał,
śledzę sobie Twój wątek(taki ze mnie don Pedro lub szpieg Shoguna) i cholernie lubię wracać do tej foty.
Ma potencjał a ja x wersji tejże.
Dzięki.
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Od 107 do 110 obejrzałam i jestem z tegoż oglądania zadowolona. Moje klimaty :) Najbardziej śnieżny schodowiec mi się widzi. Z tego wniosek, że nie trzeba narzekać, jak zacznie padać. Ale jak dotąd, deszcz tylko.
Pewnie, że z narzekania nic zwykle nie wychodzi. A śnieg może z Łodzi dowieje do Was wkrótce? :)
Pozdr
---------- Post dodany o 09:49 ---------- Poprzedni post był o 09:43 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Witaj Michał,
śledzę sobie Twój wątek(taki ze mnie don Pedro lub szpieg Shoguna) i cholernie lubię wracać do tej foty.
Ma potencjał a ja x wersji tejże.
Dzięki.
Dzięki Saboorze-Szpiegu!
Miejsce jest naprawdę świetne, ale na razie krótko byłem (5 minut to chyba krótko).
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Dzięki Saboorze-Szpiegu!
Miejsce jest naprawdę świetne, ale na razie krótko byłem (5 minut to chyba krótko).
Pozdr
Po efekcie zda się, 5 minut wystarczy.
1 załącznik(ów)
Dzisiaj takie ponure "szczeliłem":
111
Załącznik 78570
Pozdr
Nawet fajne. Ja też byłemna fotach ale w ......przędzalni Grohmana:grin: