Odp: Fotografie ze szlaków i nie tylko
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
dzyndzel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No dzyndzel taki sterczy...... No co...?!
Sterczy taki i dzyndzuje w PD...
Z Y46-Y48 pierwszy najbardziej mi się podoba. Gdzie to robiłeś? U nas gdzieś?
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
No dzyndzel taki sterczy...... No co...?!
Sterczy taki i dzyndzuje w PD...
Bo jeszcze się "dinks" mówi.
Się serdecznie uśmiałem jak Aga mi przypomniała
Bo ja nie stępluję, taka zasada.
Ato "zdjęcie" jest ino po to by pokazać że miejsce na focenie niełatwe. I w sumie da się tam coś więcej zdziałać tylko jak jest taka mgła, inaczej kiepsko w koło coś jest mało ciekawego. Ta droga na dodatek jest po wschodniej stronie stawu co wschody słońca nieco fotograficznie ogranicza. Swoją drogą ciekawe jest to że jak się byle co wstawi to zaraz więcej komentarzy jest...
To jeszcze dam dwa takie sobie, chyba nic nigdzie nie sterczy po rogach...
Fotki robione w Rudzie Śląskiej, już kiedyś dawałem fotki jeszcze z Canona i link gdzie to miejsce dokładnie jest.
Y49
Y50
Już Ty yamada na brak komentarzy nie narzekaj ;)
Druga fota dziala na wyobraznie...:-)
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Bo ja nie stępluję, taka zasada.
Ato "zdjęcie" jest ino po to by pokazać że miejsce na focenie niełatwe. I w sumie da się tam coś więcej zdziałać tylko jak jest taka mgła, inaczej kiepsko w koło coś jest mało ciekawego. Ta droga na dodatek jest po wschodniej stronie stawu co wschody słońca nieco fotograficznie ogranicza. Swoją drogą ciekawe jest to że jak się byle co wstawi to zaraz więcej komentarzy jest...
To jeszcze dam dwa takie sobie, chyba nic nigdzie nie sterczy po rogach...
Fotki robione w Rudzie Śląskiej, już kiedyś dawałem fotki jeszcze z Canona i link gdzie to miejsce dokładnie jest.
Y49
Y50
Zasady są po to by je łamać, a w fotografii zwłaszcza. Złamiesz je i ty jak już stęplowanie wychodzić będzie Tobie lepiej, lub jak poczujesz taką potrzebę. Y49 podoba się mi.