Odp: Podwodne przygody, czyli Masakrer Torpedo UW foty.
Bodzio, tym razem Saboor ma racje, meduze sie je :-P:mrgreen:
Tutaj mozesz sobie zrknac jak ja przygotowuja w knajpie. Ja slyszalam od znajomych ktorzy dobrze znaja sie na kuchni, ze tez ja potrafia przyprawic smazona, ale nigdy nie mialam okazji skosztowac.
Tutaj sobie mozecie zobaczyc jak pan gotuje :wink: : http://youtu.be/SKDpTMaRr-8
---------- Post dodany o 20:38 ---------- Poprzedni post był o 20:34 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Ale wielkie!
Ciekawe, czy też można je spotkać na plaży, wyrzucone z wody jak nasze, bałtyckie.
Te nasze, małe, trudno było wziąć do ręki bo przeciekały między palcami a te? :-P
Do zbierania naszych mozesz zabrac taczke :mrgreen:
Niezbyt czesto mozna je zobaczyc wyrzucone na plaze. Najgorsze sa takie malenkie z dlugimi wlosami, jadowite jak cholera. Problem w tym, ze ich nie widac.
Dopiero jak cie zaczyna skora szczypac wiesz z kiem sie zderzyles :???:
Z tych wielkich tez niektore sa jadowite, ale te bardzo dobrze widac i mozna je ominac…..albo sie za nimi uganiac tak jak ja :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Na jednej fotce widze,ze chyba prawie na "irokeza" sie ostrzyglas.
:lol::lol::lol: Jaja sobie robisz Mirek, to nie ja. Ten gosc to policiant ostrzyzony prawie na irokeza :mrgreen:
---------- Post dodany o 20:41 ---------- Poprzedni post był o 20:40 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Fuj :eek:
Zaraz tam fuj! Najpierw trzeba sprobowac, bo moze dobre i jako afrodyzjak tez sie przyda :cool:
4 załącznik(ów)
Bardzo sie ciesze, ze tu zagladacie,dziekuje i zapraszam czesciej.
Spoko, nie pozwole aby Saboor przerobil ten watek na kulinarny :evil:
Bodzio, specjalnie dla ciebie na pocieche, po jadowitych meduzach zapraszam na slodkie koniki morskie.
Fotki sredniej jakosci, ale mialam tylko jedna okazje zblizyc sie do konikow i to w dosyc trudnych warunkach, nie tylko atmosferycznych ale rowniez fizycznych…
Te cudne stworki znalazl kumpel na bardzo malej glebokosci, zaledwie 6 - 7 metrow na piaszczystym dnie, hustaly sie przyczepione do starej linki.
Wejscie do morza bylo z piaszczystej plazy a ja akurat mialam zlamana jedna z kosci srodstopia…:cry:
Na szczescie nie wsadzili mi nogi w gips, wiec powiedzialam, ze dla konikow wchodze do morza. No i weszlam, ale najpierw widzialam gwiazdy, za kazdym razem kiedy stawialam stope w miekkim piasku. Nie bylo w poblizu zadnego kawalera co by mnie chcial na rekach doniesc :oops:
Koniki niczym na biegunach, bez przerwy w ruchu, a ja z zacisnietymi zebami z bolu.
Załącznik 134347
Załącznik 134348
Załącznik 134349
Załącznik 134350
O kurcze, ale cudne. Kiedyś film o nich na Discovery oglądałem z wypiekami. Faceci rodzą dzieci no, i nikt się homofobią nie przejmuje :)
Cytat:
Zamieszczone przez
masakrer
No i weszlam, ale najpierw widzialam gwiazdy, za kazdym razem kiedy stawialam stope w miekkim piasku.
Podziwiam samozaparcie ale widząc te widoki, jestem w stanie zrozumieć :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Faceci rodzą dzieci ...
A co na to gender? :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
masakrer
Na dzisiejsza wrzutke wybralam meduzy.
Świetne! Co do samych meduz, straszne:)
Cytat:
Zamieszczone przez
masakrer
Bardzo sie ciesze, ze tu zagladacie,dziekuje i zapraszam czesciej.
Spoko, nie pozwole aby Saboor przerobil ten watek na kulinarny :evil:
:mrgreen: aj lajk ju Syrenko! :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
masakrer
Bodzio, specjalnie dla ciebie na pocieche, po jadowitych meduzach zapraszam na slodkie koniki morskie.
:cool:
Są prześliczne. :)
Poprzednia seria bardzo fajna, szkoda, że dwójka taka przekrzywiona (to specjalnie?). Ostatnia też niezła, najbardziej podoba mi się dwójka, na czwórce chyba uciekła nieco ostrość, a szkoda.
Meduzki wielgachne i kolorowe, koniki zabawne...