Materiały papierowe mają dłuższy cykl produkcyjny. Weź pod uwagę, że specyfikacja mogła się przez 6 tygodni znacząco zmienić.Cytat:
Zamieszczone przez robin102
Pozdrawiam
Wersja do druku
Materiały papierowe mają dłuższy cykl produkcyjny. Weź pod uwagę, że specyfikacja mogła się przez 6 tygodni znacząco zmienić.Cytat:
Pozdrawiam
Niby masz racje , ale jak tak człowiek sobie pomyśli, że panowie redaktorzy mieli doczynienie z modelem z LV to zdziwienie bierze bo niech by nawet w czerwcu czy lipcu macali ten aparacik i posiadał LV to ten co jest teraz oficjalnie dostępny nie posiada ??? Przecież to nie jest kwestia wersji softu ani piktogramu przy przycisku., ale poważna zagwozdka konstrukcyjno technlogiczna - nie trudna lecz poważna.Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Szkoda ,ze nie wchodzi z LV bo bylby to drugi model z tym bajerem i to odrózniałoby go od reszty plastikowej konkurencji . Miałby znacznie wieksze szanse na sprzedaż - chyba ???
Przy cenie okolo 3 tys zł mglisto widze jego przyszlość zwłaszcza ,że E330 jest już chyba w okolicach 3,5zl do kupienia a to zupelnie inna bajka - po prostu prawdziwa lustrznka w porównaniu do E400 . A w ogóle to masz jakies dane ile sie sprzedalo E330 w Polsce , bo na naszym forum jest chyba tylko jeden użytkownik próćz Ciebie.
robin102 E-330 kupisz w sklepie w Polsce poniżej 3k! Ogólnie cała ta prezentacja i posunięcia Olympusa to jedna wielka tajemnica, czym bardziej się zagłębiam tym bardziej jestem zagubiony, ale podświadomie coś mi mówi, że będzie dobrze.
Panowie redaktorzy mieli do czynienia z materiałami prasowymi firmy, pierwszy raz E400 był pokazany w Hamburgu w okolicach końća sierpnia (pamiętny dzień kiedy wyszło na jaw, że nie będzie "E3"). W ręce dziennikarzy aparat trafił w poprzedni czwartek i jest/był w Fotopolis - kto jeszcze go już macał nie wiem, ale na pewno nie Fotokurier.Cytat:
Sprzedało się ich baaaardzo dużo. Biorąc pod uwagę "statystyczną osobową reprezentację na forum", to właścicieli E500 powinno być w Polsce dziesiątki jak nie setki tysięcy. ;-)Cytat:
Pozdrawiam
To są dość zaskakujące informacje, zwłaszcza, że Olympus właściwie nie prowadził w PL praktycznie żadnej akcji promocyjnej - w UK były przynajmniej jakieś reklamy w gazetach....Cytat:
A może mógłbyś wydobyć jakieś konkretne liczby?
Jeżeli rzeczywiście tyle sprzedano E-330, to dlaczego nie widać go w rękach użytkowników (tak samo jak E-500)? Gdzie się nie spojrzeć tam 350ki ... :(
A tak co by nie było OT - jeżeli z E-400 usunięto LV, to cena powyżej 2500 brutto za body, to jakiś smutny żart lub totalny brak rozeznania w rynku.
A może będą 2 wersje E-400? A może podawana cena powyżej 2,5k to pozostałości po cenie z LV?
Oczywiście, że bym nie mógł. Poznałem cyfry, ale jakoś polubiłem administrowanie klubem.Cytat:
Zamieszczone przez RobertW3D
Swoją szosą też byłem niesłychanie zaskoczony tym co usłyszałem.
Nieodgadnione są decyzje strategów Olympusa. My jesteśmy europejczykami i chyba nie sposób odgadnąć myśli wyrażanych w kataganie.Cytat:
Arigato!
My też polubiliśmy Twoje administrowanie, ale może mógłbyś podać rzędy wielkości dla E-330 i E-500 - setki, tysiące? Albo chociaż stosunek E-330 do E-500? :-)Cytat:
Gozaimas! :-DCytat:
/EDIT - a znasz może datę kiedy wejdzie do normalnej sprzedaży?
E500 to może nawet dziesiątki tysięcy?Cytat:
Pozdrawiam
RE OSU !!!