ja sie wtrynie:
nie jest naganne, pod warunkiem, ze sie o tym nie mowi. tzn o warsztacie.Cytat:
Wydawało mi się, że przy street photo cięcie jest raczej naganne. Czy są różne szkoły?
Wersja do druku
ja sie wtrynie:
nie jest naganne, pod warunkiem, ze sie o tym nie mowi. tzn o warsztacie.Cytat:
Wydawało mi się, że przy street photo cięcie jest raczej naganne. Czy są różne szkoły?
Dokładnie, po za tym pewnie są różne szkoły.Cytat:
Zamieszczone przez dka
rozne szkoly sa w kazdej dziedzinie. sa tez rozne efekty koncowe. dla mnie liczy sie to co widze na koncu calej operacji. gdy widze czyjas prace, jak jestem zadowolony i siedze z otwarta buzia to taka szkola mi sie podoba. i uwazam, ze tajemnic swojej technologii trzeba strzec. jak po zrobieniu zdjecia ktos probuje mi zagladnac mi na lcd wysmiewam glosno jego wystepek:>
"do naszej kobiety, roweru i lcd nikt obcy nie ma dostepu. tfu-tfu"
.................................................. ..................swinte prawo
Chyba faktycznie lepiej nie mówić o warsztacie. Pamiętacie moją fotę stańczyka przerobioną na HDR? Mariush napisał, że jest świetna i poprosił, bym wstawił oryginał. Zrobiłem to, a fota była mocno niedoświetlona. I Mariush kręcił nosem. ;)Cytat:
Zamieszczone przez dka
Z drugiej strony jesteśmy na tym forum głónie po to, żeby się czegoś nowego nauczyć (przynajmniej ja jestem tu z tego powodu). Więc opowiadanie o warsztacie jest jak najbardziej wskazane.
i ja tez jestem tu z tego powodu. ja tu na forum zerkam sobie od jakiegos czasu (chyba dwa miesiace wczesniej od zarejestrowania sie) i zasysam fotograficzna wiedze. moje fotki wygladaja tak jak wygladaja, ale bez szkoly jaka daje mi to forum nie wiem jak by wygladaly moje zdjecia. teraz po roku pstrykania jestem nawet zadowolony z niektorych swoich zdjec. i tez nie staram sie powstrzymywac w opowiadaniu o tym jak cos wykonalem.Cytat:
jesteśmy na tym forum głónie po to, żeby się czegoś nowego nauczyć (przynajmniej ja jestem tu z tego powodu). Więc opowiadanie o warsztacie jest jak najbardziej wskazane.
to co napisalem nalezy zrozumiec odpowiednio (czyli w pozytywna strone), tak jak ja mam na mysli bo inaczej dojdzie do bitki:) pozdrowki
Kolejna uliczna fota:
214
Długo czekałeś aż moherowy berecik wdrepce w kadr??? :D
To mur kościoła, więc takich pań kręci się tam trochę.Cytat:
Zamieszczone przez johan
babeczka ma nie fajny wykrok. zdjecie nie podoba mi sie dlatego.
jak ktos idzie, wole sobie zapuscic seryjke i zebrac smietane udanych wykrokow
Wykrok jak wykrok. Ty byś chciał od razu rooooozkrok. :DCytat:
Zamieszczone przez dka