Dzięki!
Wierzę w życie po życiu, więc Woodie zaczął nowe i powróci :-)
Wersja do druku
Dzięki!
Wierzę w życie po życiu, więc Woodie zaczął nowe i powróci :-)
Ojoooj, ale fajne te zimowe :) (3 i 4). Chyba ostatnio bardziej pasują mi te Twoje "normalniejsze" prace (zwłaszcza krajobrazy).
Tym razem pokazales calkiem inne tematy...podoba sie bardzo.
Za bufetową. Zawsze mi się podobały Twoje prace (bo to chyba lepsze okreszlenie niż zdjęcia) za względu na tzw majstersztyk. I zawsze byłam pod wrażeniem ale nie oceniałam, bo jednak były dla mnie zbyt drastyczne i krwawe momentami (wiesz, damska psychika delikatniejsza jest :wink:) Za to te zimowe są fantastyczne i pod względem wzrokowym i psychicznym jak dla mnie :roll:
Spora wrzutka, chyba miałeś wene :) Bardzo fajne
Frostland Wygrywa.
Cos innego ostatnio palisz :wink:
Dzieki wszystkim.
Ostatnio niezdecydowany klimatycznie jestem, stąd rozbieżności i skoki tematyczne.
Narazie myślę, że Woodie jeszcze nie powiedział ostatniego słowa i się pojawi jeszcze. Zmiany klimatu możliwe, że są spowodowane próbami rzucenia palenia właśnie ;-)
jak dla mnie to 2 i 4 sa swietniaste:grin: woodiego mi szkoda:cry::cry::cry: biedny woodie:cry: same prace przedstawiajace go, robia wrazenie, baaardzo dobre:grin:
wciągnęła mnie historia Woodie'ego ... super...:) czekam na dalszy ciąg... choć to życie po życiu będzie...:)
Kraina mroku powiedziałbym poetyckie ujęcie przestrzeni, po śnie martwych imion mam nieprzyjemne dreszcze ale seria zabawnych skojarzeń z symboliki znaków w polu i przygody Woodiego to złagodziły. Także wolę Twoje nie tak bardzo mroczne prace.