Jak mialbym wybierac to piatka jest fajna..:-)
Wersja do druku
Jak mialbym wybierac to piatka jest fajna..:-)
:roll::shock:
dziewczyna chyba nie była zadowolona z tego że musi pozować.
brat mam wrażenie że strasznie zestresowany.
mnie osobiście te zdjęcia nie przypadły do gustu
a tak na zdrowko wszystkich krory sie jezcze zmagaja z problemami i za tych co juz to opanowali :) pozadrawiam...
no takkkk teraz widze ze ostros poszla na piep......na firanke a nie tam gdzie trzeba haha :) pozdrawiam ...
Może ty skończyłeś z łódkami ale skoro zaproponowałeś aby ktoś inny się pobawił to co myślisz o takiej obróbce? Swoją drogą, te łodzie nawet w B&W mi się podobają.
jest dozo lepiej niz u mnie :) dziekowa ,jak to zrobiles bo poszukiwalem podobnego efektu???
Maski, warstwy, rozjaśnienia, wyostrzenia, zabawa z kolorami itp. nigdy nie działam według jakiegoś schematu.
w galeri tez jest ,tylko tescik robie
1-z galeri
2-z dwoma filtrami
3-oryginal
juz nie wiem o co chodzi
Wszystkie 3 wersje coś w sobie mają. Groźnie wyglądające chmury i sielska łączka pochylona wiatrem.
dzieki za odwiedzanie mojego watku ,dzisiaj po porannej kawie i przeczytaniu kilku postow w dziale hyde park :) postanowilem sie rozerwac i wybralem sie do beachy head w east sussex ( anglia) najwyzszy klif w uk 162m npm. jak podaje strona internetowa miasteczka-doskonale miejsce dla wielu samobujcow ( kazdego roku liczba rosnie ) a zarazem przepiekne widoki. oto kilka fotek.