Ciekawe, choć bardziej bym wyeksponował przykrytego Jezusa na krzyżu, tzn. nieco obniżył perspektywę zdjęcia.
Wersja do druku
Ciekawe, choć bardziej bym wyeksponował przykrytego Jezusa na krzyżu, tzn. nieco obniżył perspektywę zdjęcia.
105. naprawdę b. fajne : ) Ujęcie Ci się udało, kadr też ok : )
Wracając do 105, inny kadr nie wchodził w grę. Z całym oknem, za duży chaos dookoła. Niżej niestety traciło na wyrazie, znikało "IN", całość stawała się nieczytelna.
106. Z dzisiejszego poranka, minus dwadzieściakilka. Był buk, jest dąb.
Bardzo ładne to ostatnie zdjęcie. Podejrzewam, że nieźle Ci się zmarzło podczas pstrykania, brrr...
Fajna kompozycja, tylko szkoda, ze nie udało Ci się drzewa w całości pokazać. Fajne światło i kontrastowe kolory. Fajny zmrożony obrazek ;)
Bardzo fajne foto, ale mnie tez brakuje ciutke na gorze.
Oczywiście się zgadzam, ten kadr to kompromis. Gdybym zmieścił całe drzewo, pojawiły by się jakieś zabudowania. Ciężko o samotne drzewo. A dziś trzy "pierdółki", poduszkowe.
107.
Co do poprzedniego zdjęcia. Z drzewem całym czy też nie, zdjęcie jest naprawdę bardzo ładne ;) po prostu czuję lekki niedosyt.
Poduszkowate pierdółki mi się podobają.
Nietuzinkowy pomysł, trzeba przyznać.
Fajna kolorystyka. Szkoda, że ostatnia poduszka nie ma równie żywego koloru co jej poprzedniczki. Środkowe, czyli chyba 108, podoba mi się naj najbardziej ;) kolor robi swoje.
Drzewko na 106 mi się podoba, takie jak jest. Choć nie do końca jestem przekonany do winiety. Ostatnia seria - ja nie robię takich zdjęć, więc nie do końca mnie taka tematyka interesuje.
105 - po prostu az nie wiem co napisac...
"zabiło" mnie to zdjecie:shock: pieknie "zabiło"
gratuluje Luna!
Hah! Ostatnia seriabardzo ciekawa, Tylko troszkę szumiącego tła się pozbyć.