Dziękuję wszystkim. Grizz masz na pewno rację, ale w sumie małe pole manewru jest w takich zabawach. :wink:
21
Wersja do druku
Dziękuję wszystkim. Grizz masz na pewno rację, ale w sumie małe pole manewru jest w takich zabawach. :wink:
21
21 jak obraz na ściane- bardzo mi się podoba, ładne kolorki :wink:
Też na laptopie siedze...albo ja sie nie znam, albo mam coś z oczami (nosze okulary ale kolory widze dobrze :)) albo inne kolory nam sie podobają? Ja mam przed oczami przyjemny obrazeczek :)
Dzięki, dzięki...
20 bardzo mi się podoba, szczególnie dół zdjęcia z ładnie nasyconymi ciemnymi tonami, tylko szkoda że u góry to białe prześwituje. Ale to i tak nie zmienia faktu że fota dobra:-)
Fotka 21 przyciągneła moje oko jako interesująca próba wykorzystania niskiego wieczornego światła. Długie cienie. Wyszed efekt nostalgiczny. Takie światło trwa bardzo krótko i trzeba dobrze się nabiegać, aby dotrzeć do właściwego ujęcia. Podoba mi się grupa konnych prawie w mocnym punkcie i zwrócona do prawej przestrzennej strony kadru. Jeźdźcy zastanawiają się jaki kierunek obrać, jest jakaś fabuła.
Podobają mi się - wieczorne czerwienie, łąka z białymi kwiatkami, badyle suchych drzew
w tle, domy ledwo (wystarczająco wszak) sygnalizujące swą obecność za drzewami. Na fotce jest przestrzeń i przytulność.
Tak trzymać!
Pzdr, TJ
Dziękuję Wam bardzo, zgodnie z obietnicą ćwiczę z Heliosem:
Dziwne imie jak dla dziecka, ale nie moja sprawa ... ;)
Helios ma nasliczniejszy usmiech jaki ostatnio widzialem u nieswojego dzieciaka :mrgreen: a do tego te oczy :) dla mnie warte wydrukowania i powieszenia na scianie.
pzdr