jolly - gratuluję!!!
ale nie bardzo wiem gdzie wygrałaś .. ???
Wersja do druku
jolly - gratuluję!!!
ale nie bardzo wiem gdzie wygrałaś .. ???
Przyłączam się do gratulacji :grin:
Ja też serdecznie gratuluję :grin:
gratki!!!
Piękna wiadomość- serdeczne gratki i życzenia wiecej takich.
Po takiej nagrodzie nie dziwne, że się do Ostrołęki przyjechać nie chciało...
:grin:
BRRRWWOO :wink:
Jeszcze raz serdecznie dziękuję za gratulacje. :) Naszła mnie taka myśl, że teraz to już strach zdjęcia wstawiać. :grin:
No ale cóż - nie codziennie człowiek ma okazję robić dobre zdjęcia. Nie codziennie też jest okazja być w pięknym miejscu.
Ale przyszła jesień, piękny okres zwłaszcza gdy jest słoneczny. A słońca akurat natura nam nie szczędzi. Na szczęście. Mam plan odwiedzić miejsca, gdzie jesień jest szczególna piękna w Warszawie i mam nadzieję na piękne kadry. Ale narazie to co miałam pod ręką. Rzeczy zwykłe. Zwykłe jak wrzos, który sprawił mi nie lada kłopoty. Taki mały, a tak ciężko mi było oddać jego urodę. Zmagałam się z nim przez tydzień i to prawie codziennie. Jakby chciał mi udowodnić, że moje umiejętności są zbyt skromne jeszcze na jego piękno :grin: Czy się udało?
W każdym razie częściej, niż udaje się ją wykorzystać :wink:
Co do wrzosu to mam wrażenie, że nie udało Ci się oddać jego niepowtarzalnego koloru. Jet za bardzo czerwony(?) :roll:, nie potrafię tego nazwać. Poza tym ładny kadr: ładnie ułożony krzaczek i piękne, słoneczne tło.
W moim odczuciu zdjęcie wrzosu jest poprawne, kadr - tak, jak pisał Helmuth - ładnie zbudowany, podoba mi się umieszczenie roślinki w rogu zdjęcia, tło wyszło bardzo przyjemnie. Nie mam odnośnie barwy kwiatuszków takich odczuć, jak przedmówca - może to kwestia mojego monitora, może też tego, że wrzosy występują w tylu kolorach, że mnie osobiście ciężko jest wskazać ten prawdziwy wrzosowy i aż tak bardzo do tego wagi nie przywiązuję.
Sama też walczę z wrzosami, żeby ładnie je ująć na fotografii i wiem, że nie należy to do łatwych zadań. :)