Może lubi, ale krążą plotki, że właśnie w ten weekend opuszcza Wawę.
Wersja do druku
Może lubi, ale krążą plotki, że właśnie w ten weekend opuszcza Wawę.
To nie plotki, wraca w rodzinne strony.
Żeby jednak nie popadać za bardzo w rozpacz, trójka ze stycznia. Zimno było nieludzko. Palce na uchwycie aparatu zamarzały w ciągu kilku minut. Dziewczyna, choć sama chciała zrobić tę sesję, miała dość po pół godziny.
Nie widzę możliwości usunięcia błędnie wstawionych załączników, więc jest jak jest :/
Załącznik 224664Załącznik 224666Załącznik 224663
Kolejna trójka też przyjemna w odbiorze, Widać, że modelka czuje się całkiem swobodnie przed obiektywem.
Bardzo fajna seryjka, ciepła, sympatyczna. Bokeh ładny, nie przeszkadzający, a uzupełniający.
Pzdr, TJ
ostatnia seria zbyt zgubiona szyja jak dla mnie - choc piekne BW i obrobka
za to 2 sesje z poprzedniej strony bardzo mi sie podobają
W tej ostatniej serii widzę lekki glow na skórze, którego nie było na poprzednich zdjęciach.
Bombowo, że zaglądacie, dziękuję.
Zasadniczo, wszystkie zdjęcia obrabiam niemal w identyczny sposób. Oczywiście, w zależności od sesji czy nagłego kaprysu wprowadzam różne modyfikacje. Nie używam jednak żadnych wtyczek, ułatwiaczy, presetów itd. Jedynym odstępstwem mogły być czarno-białe zdjęcia z ostatniej sesji, gdzie prawdopodobnie poszła ruch wtyczka NIK.
Kolejne, to znów studio, w którym czuję się jak w domu. Może by tak się przeprowadzić? ;D
Załącznik 224823Załącznik 224824Załącznik 224825
Zdradź proszę powód kadrowania pierwszego zdjęcia (linia oczu tuż przy górnej krawędzi kadru) - jestem ciekaw. Poza i światło najlepsze z trójki, ale kadr w ogóle mi nie pasuje. Na próbę przyciąłem kadr niżej odcinając oczy na wysokości połowy nosa - w mojej ocenie jest lepiej, ale wiadomo - nie moje zdjęcie, nie mój pomysł, dlatego pytam ...
Czoło można uciąć, tak piszą w podręcznikach ;)