Ostatni spacerek bardzo udany Ci wyszedł (co ja piszę? chyba każdy Ci wychodzi),
Natomiast z wcześniejszych bardzo mi się podobają 896 i 897. To "skołowane" przed "skołowaniem" - w życiu bym nie powiedziała, że to zdjecie wyjściowe.
Wersja do druku
Ostatni spacerek bardzo udany Ci wyszedł (co ja piszę? chyba każdy Ci wychodzi),
Natomiast z wcześniejszych bardzo mi się podobają 896 i 897. To "skołowane" przed "skołowaniem" - w życiu bym nie powiedziała, że to zdjecie wyjściowe.
Mi to bardziej inwazję obcych przypomina :wink:
Kosmiczna architektura :grin:
Jest bardzo dobrze tylko za mocno szumi, i grają krawędzie taraz odszum kolorowe ziarno na masce i wyciągnij na pierwszy plan tylko wnętrza płaszczyzn a na końcu wyostrz delikatnie po odszumianiu.
Czy mi się wydaje , czy środkowe poziome linie tej budowli lecą w jedną stronę?
Coś mnie się tak na oczy rzuciło :) Światło to podkreśla jeszcze , ale to drobiazg.
Chyba przesadzasz :-P
Obrabiałem "po całości", dlaczego więc niebo nie szumi? Może to faktura blachy, po zwiększeniu kontrastu lokalnego, daje takie wrażenie?
Nie za dużo wymagasz? Nawet nie jestem pewien, czy wiem o czym mówisz :-P
Lepiej nic nie będę zmieniał bo jeszcze sknocę. Mnie się tak podoba- taka chropowatość na płaskiej powierzchni. Gdyby nie ona, byłoby za "grzecznie" za ładnie- taki plastik. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi.
Raczej to pierwsze :-P
Specjalnie jeszcze raz sprawdziłem i nic takiego nie widzę.
Chyba, że to ja mam coś z oczami :roll:
Jeszcze jedno ze spaceru z Tommym
I ostatnie z tego spaceru: