Czy aby masz pewność, że rzeczona osóbka na to forum nie zajrzy? ;)
Mogłaby mieć wątpliwości...
Wersja do druku
Czy aby masz pewność, że rzeczona osóbka na to forum nie zajrzy? ;)
Mogłaby mieć wątpliwości...
Kolejna fota Black Widow. Będzie więcej...
809
Podoba się bardzo.
Ciekawe jakich argumentów użyłeś aby być dopuszczonym do obfocenia Jej?
809, ładny kadr, fajne zdjęcie, no może dredy puściłbym po zewnętrznej :P
Wystarczył mój nieodparty urok osobisty. :wink: A tak naprawdę, to obiecałem, że się z nią ożenię...
810
No cóż, modelka wspaniała, zdjęcia jak dla mnie po prosty b.dobre.
Ciężko coś napisać, po prostu wrzucaj ile masz i będziemy oglądać:)
To ostatnie - bardzo miękkie. Ja bym widział kontrastową, ostrą żyletę :>
To moje pierwsze zdjęcia z modelką. Do tej pory specjalizowałem się w żulikach. W temacie portretów z kobitkami dopiero raczkuję. Ale z każdą kolejna sesją będzie lepiej. Szybko się uczę... :wink:
Coraz lepiej, coraz lepiej.
Mam nadzieję, że nie poprzestaniecie bagienku trywialnych (chociaż bardzo dobrych), portretów.
Przed Wami jeszcze całe morze aktu :)
Dzięki za komentarze. Napisałem, że raczkuję w temacie focenia modelek, bo to prawda. To nie mizdrzenie się do userów. Potrafię robić foty (lepsze lub gorsze), ale focenie modelki to coś więcej. Tu trzeba zapanować nad sytuacją, mieć pomysły na kadry, na ustawienie dziewczyny. Widzieć w jaki sposób ją fotografować (z góry, z dołu, szerszym obiektywem, węższym itd.) . I najważniejsze - trzeba złapać dobry kontakt. A to chyba najtrudniejsze, jak się jest człowiekiem nieśmiałym w stosunku do kobiet. Jak Rafał Czarny... :oops: No i fotografując piękną kobitkę trzeba umieć opanować drżenie rąk. Tutaj żadne ISy nie pomogą. :wink:
Tymczasem kolejna fota:
811