2 załącznik(ów)
Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Wydawało mi się, że motyw walizki w fotografii już wyczerpałam. Pojawiła się jednak pewna myśl nieuczesana, która skłoniła mnie do ponownego sięgnięcia po ów zacny rekwizyt. Taka tam wakacyjna zabawa z dziećmi... :twisted: cdn.
Dziękuję za miłe przyjęcie koncertowej wrzutki, przyznaję, że odzew mnie ciut zaskoczył :)
Brrrr, kojarzy mi się z Hannibalem Lecterem. Aga ci Ci w głowie siedzi :roll:
a bedzie wiecej horrorkow ? :grin:
będzie musi być w końcu jest cdn :)
foty fajne
Muszę przyznać, że zajawki potrafisz mieć - zakręcona babka musisz być :). Podobają mi się takie foty z kreatywnością :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Muszę przyznać, że zajawki potrafisz mieć - zakręcona babka musisz być :). Podobają mi się takie foty z kreatywnością :)
Ty lepiej popatrz na to: -> https://forum.olympusclub.pl/threads...tawa-Bufetowej
ach te kury :mrgreen:
bufetowa jest cudowna
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Wiem na pewno, że z Bufetową nigdzie w podróż bym się nie wybrał bo wolę jechać normalnie a nie w walizce :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Wiem na pewno, że z Bufetową nigdzie w podróż bym się nie wybrał bo wolę jechać normalnie a nie w walizce :D
... z jabłkiem - szczyt perwersji :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
... z jabłkiem - szczyt perwersji :mrgreen:
Ale lepszy szczyt byłby gdyby to jabłko jeszcze noga z pierwszego zdjęcia dopychała hihi ;) :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ta, na pewno. Tego by brakowało żebym młodego, zdrowego chłopa nosiła :-P