dokładnie
Wersja do druku
No to dzięki, pierwsza opinia o nim :grin:
To fragment ściany kościoła w Sossenheim.
Ty spryciarzu :)
Jak nie kijem go to palka ;)
Ciekaw jestem dzialania takiego "zakrzywiania".Dodawlaes niebieskia otoczke? Widzie jakby stopniowe przechodzenie zwlaszcza niebieskiego. RE kiedys robil takie sferyczne panoramy, ale tutaj nie widac co bylo tematem zdjecia. Swietnie dobrany kadr. Podejrzewam, ze jakbys wzial jakis zwykly widoczek, to nie byloby takiego efektu.
Mnie sie tam podoba :)
Wszystko robi program.
Moja rola, ogranicza się do wyboru spośród trzech opcji: planetka, tunel i użytkownika (dowolne ustawienie w zakresie planetka-tunel) oraz czterech suwaków.W odróżnieniu od planetek RE, tutaj wykorzystany jest jeden kadr. Program go zawija (rozciąga?) tak aby złączyć boki.
Próbowałem z różnymi kadrami i faktycznie, nie każde zdjęcie się nadaje :)
Taki sobie, zielony mosteczek... :grin:
Piękne ujęcia, a mosteczek prosty do bólu. :)
Dzięki :)
Dwa spojrzenia na ten sam budynek. Spod daszka i spod lampy.
Helmuth wracasz do formy :grin: Co mnie bardzo cieszy :)
"Spod daszka" fajne ujęcie, daje fajne złudzenie ;)
Dawno mnie tu nie było i miałam sporo do nadrobienia. Ale mnie kwiatki zdziwiły :grin: co nie zmienia faktu, ze pięknie wyszły. Piony, poziomy i symetria jak zawsze na najwyższym poziomie. Nic tylko się delektować :shock:.
No. no ...
Rozgrzewasz sie widze :)
Znaczniej lepiej w kolorze. Pierwsze ciekawe bardzo. pozwolilem sobie nawet przekrecic je o 180s i jest jeszcze ciekawiej :)
Swietne niebo- zeby takie bylo u mnie caly czas- mialbym niej wybrzydzania na kadry :)