No no, syrenkowy wątek pełen wypas! zazdroszczę (i fot i aut) i gratuluję.
Wersja do druku
No no, syrenkowy wątek pełen wypas! zazdroszczę (i fot i aut) i gratuluję.
Swietny reportaz, do tego bardzo ciekawy.
Syrenkowa seria wywiała mnie z kapci :P Dzięki za udany poranek.
Doskonały reportaż. Piszę zarówno o zdjęciach jak i tekście. Zupełnie nie moje klimaty, jednak przeczytałem z ciekawością. Ze zdjęć najbardziej mi się podoba 799 - świetnie pokazany ruch oraz 801 - jaka ona (Syrenka) dumna...
Skąd ten tekst - oczywiście wiem, że Twój, pytam czy był gdzieś publikowany?
Reportaż świetny. Temat zabawny i niezwykle oryginalny. A dla pana Zbyszka wyrazy szacunku. Te jego syreny są po prostu piękne.
Jeśli można słowo o portretach, to mi niezmiennie najbardziej podobają się te, które kolega Rafał robił córce.
Dzięki za ciepłe słowa.
Współpracowałem ze świętej pamięci Nowym Dniem. To był dziennik wydawany przez Agorę, który miał być tabloidem dla trochę mądrzejszych czytelników. Ukazywał się niestety tylko kilka miesięcy. A szkoda, bo nieźle płacili.
Napisałem dla nich krótki tekst o Zbychu. Spodobał im się temat więc napisałem duży tekst (ten w wątku). Ale w tzw. międzyczasie chłopacy posprzątali zabawki. Miałem go puścić do jakiejś innej gazetki, ale w nawale innych zajęć (niedziennikarskich) zapomniałem o nim. To było chyba półtora roku temu. I teraz dopiero go wygrzebałem. Może go jeszcze gdzieś lunę bo temat się nie zdezaktualizował.
Kolejna fota: "Black Widow".
802
:shock: co za lalka!
Superowa, lubię takie klimaty ;]
A syrenki - respect 8)