Trochę zaległości miałem ale nadrobione zostały. Te kilka ostatnich wrzutek bardzo fajnie fotograficznie Ci nazwijmy to "wyszły". Jak zwykle nie zawodzisz i ciekawy bardzo kawałek naszego kraju pokazujesz.
Wersja do druku
Trochę zaległości miałem ale nadrobione zostały. Te kilka ostatnich wrzutek bardzo fajnie fotograficznie Ci nazwijmy to "wyszły". Jak zwykle nie zawodzisz i ciekawy bardzo kawałek naszego kraju pokazujesz.
Ostatnie zdjęcie bardzo miodzio. Kłosy cudnie wyszły.
:mrgreen:
Dlaczego uważacie, że krajobraz w którym przeważa natura czystej postaci jest smutny? Ślady pobytu ludzi nadają nutkę nostalgii, ale generalnie to należy się cieszyć, że jeszcze nie do końca tę krainę zabetonowano, wyasfaltowano, zabudowano, itp. To radosna sprawa, że jest gdzie siąść i posmucić nad sensem przemijania :)
Kłosy mnie nie chwyciły - ja to bym je podkręcił.. :)
Nie chodzi mi o zabetonowanie, no gdzież!
W smutku nie ma nic złego. To nie jest zarzut. Bardziej nostalgia, myślenie o życiu, które tu kiedyś tętniło.
Nawiązując do poprzednich wypowiedzi... mały przeskok - wieś Czarne, też wysiedlona.
Tu były kiedyś domy.
1271. Załącznik 115008
1272. Załącznik 115009
Dobrze, że napisałeś "zdjęcie z lata", bo w pierwszej chwili pomyślałem, że tam u Was już do żniw się szykują. :shock: :mrgreen:
Foty i relacja jak zawsze ekstra.:grin: