1 załącznik(ów)
Odp: KWIOTKI....otwarty wątek florystyczno-florystyczny ;-)
1 załącznik(ów)
Wyrósł do słońca. Godny swojej naZałącznik 95609zwy.
1 załącznik(ów)
Wczoraj wiekszość z nas miała wolne, ale nie wszyscy - niektórzy zasuwali aż furczało:
Załącznik 95625
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Jedno z lepszych ujec slonecznika jakie widzialem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Jedno z lepszych ujec slonecznika jakie widzialem.
Racja. Bardzo fajnie wyszedł :D
Kobita musi mnie za nogi trzymać bo łbem o mało co żyrandola nie rozbiłem :oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Kobita musi mnie za nogi trzymać bo łbem o mało co żyrandola nie rozbiłem :oops:
To nie lez na plecach tylko wstan.Kurde,mam nadzieje,ze kinkietow nie masz,bo znowu w kinkiet trafisz,abo w jako lampke nocna.
Ja jestem wertkalny a nie horyzontalny, czyli łbem to w lampę na suficie a nie w kinkiet przy łóżku.
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Ja jestem wertkalny a nie horyzontalny, czyli łbem to w lampę na suficie a nie w kinkiet przy łóżku.
Kurde,ja o niebie Ty o chlebie,tu-Ty o głowie ja o łbie.:-P:-PAbo odwrotnie.:wink:
Ja delikatnie chciałem dać do zrozumienia iż takie słowa w Twoich ustach powodują że człowiek zaczyna pod sufitem latać. Sufit mam wysoko ale na podłodze dywan jakiś się pałęta, jak mnie żona już ściągnie to na miętkie spadnę. Chyba że źle wyceluje to łbem o dechy walnę i mogą mi się klepki poprzestawiać i już zacznę sesje z kwiatkami i już artysta a nie zwykły inżynier od śrubek będę :)