Ty Biker chyba odnalazłeś powołanie w gwiezdnych fotach pędzących okrętów kosmicznych w nadświetlnej :)
Wersja do druku
Ty Biker chyba odnalazłeś powołanie w gwiezdnych fotach pędzących okrętów kosmicznych w nadświetlnej :)
Paweł nie ma w tym powołania, jest raczej owczy pęd do zrobienia czegoś innego niż zwykle się robi. Biorę trochę przykład z Ciebie, Twoich okrąglaków, ludzików itp.
Tylko wersja bardziej przyziemna, bo ja za zdolny w grafice nie jestem, więc szukam własnego świata. A skoro fotografowanie sprawia mi tyle radości i daje motywację to jadę dalej.
1. Autobus czerwony przez ulicę mego miasta mknie............:grin:Załącznik 141102
2. Zapatrzyli się w.............Bikera
Załącznik 141103
CDN:grin:
Witam.
Dziś próbka nowej kocepcji z ............autobusem czyli......
1. Dojechał, stanął i odjechał.
Załącznik 141416
Dobrze że się o statyw oparłem, bo by mnie na krańcówkę zawiózł.
2. Pod sam nos.
Załącznik 141419
Nie mówcie nic, zabawa trwa.................do skutku:grin:
CDN:grin:
Zaraz spadam na powtórkę, bo efekt bardzo mi się podoba. Trochę się nie zgrało w czasie, bo się nieco spóźniłem i za bardzo się ściemniło. Dzisiaj pokombinuję inaczej z parametrami..
A z balansem Heniu, to ja już nie wiem co wymyśleć, przewałkowałem ta fotkę na mnóstwo sposobów wywołując Rawa, tych brzyduli jaskrawo świecących się nie pozbyłem. Może dzisiaj wyjdzie efektownie i lepiej:grin:
2. Zapatrzyli się w.............Bikera.
Podoba mi sie.
No i po sesji. Trochę sobie poimprowizowałem i wkrótce poznam efekty.
Zgodnie z prośbą Helmutha wstawiam rawa z piewrszej foty. Do pozostałych jeszcze wrócę.
Faktycznie, przeoczyłem.Zatem wstawiam to właściwe.:grin: