Dziękuję, myślę że można dołączyć tę wypowiedź do stopki. :-) dawno nie czytałem tak trafionej odpowiedzi i spojrzenia na fotografię.
Wersja do druku
Wątek ten założyłem tak dawno temu, że rozważając usunięcie go zrobiło mi się trochę nieswojo. Jakby nie było, jest to dokumentacja bardzo długiej drogi, choć część zdjęć - szczególnie z początku - wcięło. A skoro jest, to trzeba od czasu do czasu coś wrzucić. Przedstawiam Wam Kamila, kolegę z sali. Kamil jest przede wszystkim tancerzem z wieloma sukcesami na koncie, potrafi jednak dobrze kopnąć i z garści wygarnąć. To pierwsza wrzuta z jego udziałem.
320.
321.
322.
"...rozważając usunięcie go zrobiło mi się trochę nieswojo" i bardzo dobrze że "nieswojo" :wink: wątek kontynuować nie marudzić.
Ostatnia sesja ładna, ciekawa - gratulacje.
Kadry, jak to Twoje: zawsze dopieszczone, metaliczny Kamil - fajny pomysł, to celowa obróbka, czy przypadek?
320-322 nie widzę zdjęć :-(
MAF, są na 100%. Może przez chwilę zadziało się coś w ovh, ale leżą na serwerze i są widoczne.
Saboor, działanie celowe przy użyciu presetu B&W, który sobie kiedyś zrobiłem. Spodobało mi się jego działanie na tych zdjęciach, więc wykorzystałem.
Dziękuję, Panowie, za poświęcony czas :)