Myślę że te oczy to sygnał dla wszystkich facetów na tym wątku...
Ale sweterek to tu nie pasuje - dodaje jakieś 10 lat.
Wersja do druku
Myślę że te oczy to sygnał dla wszystkich facetów na tym wątku...
Ale sweterek to tu nie pasuje - dodaje jakieś 10 lat.
Sweterek był moją inwencja- bo marynarz musi być w takim sweterku z warkoczami :grin:
Pierwszy sweter, który zrobiłam mojemu "chłopakowi" na drutach był kremowy w warkocze. :grin:
Wanilio odnośnie zdjęć koncertowych - ktoś kiedyś powiedział mi żeby zwrócić uwagę na mikrofon - nie powinien zasłaniać twarzy wykonawcy . Portretowe zwłaszcza drugie bardzo ciepłe i przyjemne w odbiorze .Sweterek mi nie przeszkadza :grin:
z portretowych wybieram to drugie.
marynarz twardy jest gość, to można by poeksperymentować z twardszym światłem, co Ty ma to?
Ostatni portret Twojej modelki jest bardzo smutny w swoim przekazie i dlatego do mnie nie trafia. Portrety Macieja udane. Fajnie i z wyczuciem podeszłaś do tematu gdzie zarówno w koszuli jak i w swetrze jest bardzo naturalny. Przy okazji proszę przekaż pozdrowienia ode mnie jak i Andrzeja może kiedyś będzie okazja dłużej posiedzieć i pogadać.
Dziękuję uprzejmie za wizyty:grin:
Robercie zasadę znam, z pewnością zdjecia bez mikrofonu są najlepsze.
Na moich fotkach mikrofon nie zasłania ust w taki sposób aby były złe w odbiorze, ale to tylko moje zdanie. No i osobiście uważam , że ich atut to dość dobra jakość.
Drozdu- sesję mamy w planach powtórzyć, spróbujemi i ostrzej ale wtedy chyba BW? Jeszcze nie wiem...
Wiejo- pozdrowienia powtórzę jutro, na pewno będzie mu miło :grin:
Załączam jeszcze jedno zdjęcie pociechy...
inne światło, inne wołanie
Podoba sie z takim swiatlem...
Przy ostatnim portrecie długo się zatrzymałem zarówno w wątku jak i galerii. Niesamowicie podoba się klasyczne ujęcie.
ostatni bardzo fajny
ostatnie bardzo ładne.
gratuluję dobrego kontaktu z córką. bez tego nie dałaby się tak męczyć.