Nie podejmuję sie określic, które fajniejsze :) Bardzo spodobały mi się koncertowe.
Wersja do druku
Nie podejmuję sie określic, które fajniejsze :) Bardzo spodobały mi się koncertowe.
Tak czy siak - jesieni ;)
Kirkut w Bobowej bardzo mi się spodobał w Twoim wykonaniu, pierwsze dwa świetne i 806. z tym światłem, kadry dopracowane do perfekcji.
Z Kowalówki, cerkiew na 808. z krowami bardzo klimatyczna, lubię takie obrazy.
Ostatnie zdjęcia z Grzywackiej Góry kapitalne, zwłaszcza ostatnie w świetle zachodzącego słońca.
Pozdrawiam
801 genialne, ups przepraszam, wolno piszę, wątek poszedł do przodu ;)
Dziękuję za odpowiedzi!
Korzystając z krótkiego urlopu w pracy, który trafił mi się niespodziewanie jak ślepej kurze ziarno, oraz pięknej jesieni, miałem przyjemność poprzebywać i pofotografować trochę w Gorcach. Wyjechałem co prawda w Beskid Niski, dojechałem jednak w Gorce, ot. cały ja ;-).
827.
828.
829.
829.
830.
831.
832.
Cała seria cudna! Bardzo mi się podoba i światło i te mgełki :roll:
Karol, no wiesz ... super :mrgreen:
Ale śliczności.
832 pozwolę sobie do fotografii miesiąca zgłosić
noooo, przefajne mgliściaki, liczę na piątek bo mam wolne, 828 i 832 przepiękne, brawo. :)
Bardzo ładne mgiełki.
To jest to co sie tez lubi jesienia.
Cala seria piekna,zarowno kadry jak i swiatlo, ale nie wiem dlaczego moj wzrok osiadl najdluzej na 830.
Karolu, życzę częstszych niezapowiedzianych urlopów :). Świetna wrzutka!
Piękne mgły o poranku. Szczególnie do mnie trafiło 829(pierwsze) i 831-świetne!.
Pięknie :grin:
Bardzo ładne zdjęcia takie klimatyczne. Ponadto kocham Gorce - moje ulubione góry.
Dziękuję!
To jest do zrobienia, mojemu szefowi zdjęcia z Gorców też się spodobały ;-)
Wybaczcie powtórkę w tym samym klimacie - jeszcze kilka zdjęć, skoro się podobają.
833.
834.
835.
836.
837.
838.
839.
840.
Piękne klimatyczne prace. Dla takich widoków chce się iść w góry.
Cudo! Zwłaszcza 838-839-840 :roll:
Piękne zdjęcia.
A wiesz że na Pomorzu też są fajne mgiełki i pagórki inne niż na południu? Nie ciągnie Cię? Pomyśl... ;)
Obie wrzutki smakowite, zwłaszcza te mgliste.
znów super, co tu dużo gadać :)
Swietnie,jesiennie a dla mnie z Luboniem Wlk
Ja lubię takie klimaty, możesz wyrzucać więcej takich zdjęć.
Się nie powtarzasz. Dawaj więcej.
Ale tu u Ciebie pięknie Karol!!! Z przyjemnością przeglądnąłem. Krajobrazy bajeczne. Pozdrawiam!
Piękne, a niektóre wręcz urody przecudnej!
Ładnie łapiesz światło, chcę więcej :grin:
No dobra - będzie na Was. Miałem nie wrzucać już mgiełek i zakończyć gorczańską serię kilkoma zdjęciami z wyższych partii już w innym świetle, ale skoro chcecie to proszę - duża seria fot, które odrzuciłem przy wstępnej selekcji...
841.
842.
843.
844.
845.
846.
847.
848.
849.
850.
851.
852.
Piękne mgiełki. Nostalgiczne.
Z mgla jest zawsze przyjemnie.
Magiczna seria.
851 Niby nic takiego. A jakie piękne!:wink:
I Ty nam nie chciałeś tych zdjęć pokazać ? :shock:
Karolu, Nie wstyd Ci ???
Dam Ci minusa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Świetne foto Karol.
Misię: 829; 832; 833 i 840.
Pozdrawiam.
Jest takie mądre powiedzenie - co za dużo... Mgiełki się zawsze przyjemnie fotografuje i też lubię oglądać takie foty. Inna sprawa to sprzęt - miałem m.zd 14-150 z E-M10 - tym w górach się po prostu dobrze fotografuje - dobra matryca, super stabilizacja, wygodny zoom - fajne efekty bez noszenia wielu klamotów, przepinania, kombinowania.
Co do minusa - najlepiej od razu dwa! ;-)