Przepiękne te ostatnie zdjęcia, malownicze i nastrojowe, po prostu miodzio...
Poza tym chylę czoła jeżeli chodzi o warsztat...
Pozdrawiam
Wersja do druku
Przepiękne te ostatnie zdjęcia, malownicze i nastrojowe, po prostu miodzio...
Poza tym chylę czoła jeżeli chodzi o warsztat...
Pozdrawiam
Kurcze Szklarz, jak ty to robisz? Mistrz krajobrazu normalnie. Tak szukam szukam do czego by się przyczepić i nic echhh :)
Pozdrawiam
Co tu dużo pisać - świetne te ostatnie zdjęcia, 596 chyba najlepsze. Z tej prezentacji z podkładem muzycznym też by wybrał zacne kadry...
Przepiekne te trzy fotki z zamglonym wschodem slonca.
Piękne zdjęcia.
Pozdrawiam
Dzięki za komentarze.
Dzisiaj z innej beczki
599
Nieźle ubłocone te maszyny. Fajny efekt wyrzucanego spod kół błota dodający dynamiki tej ekstermalnej rozrywki. Na ostatnim bardzo wyraźnie to widoczne jednak powiewa zadowoleniem.
Niezla fotka IMG_1265a.JPG ...
Jesienne kadry piękne i bardzo plastyczne, gratuluję :grin:
Zdziwiłem się :) (że nie ma widoków) Ale quady świetnie uchwycone :) A żadnych pań tak ubłoconych nie było?:lol:
Dzięki za komentarze.
Nasza sroga zima, zdjęcia z wczorajszego wschodu.
600
Nie mogę się napatrzeć! :shock: Zwłaszcza na dwa ostatnie. Rewelacja.
Ta szadź jest niesamowita. Żałuję, że nie mam determinacji żeby wybrać się na zimowe foty. Jak dla mnie jest za zimno.
Bardzo ładne foty.
Pięknie zagrało światełko. Zwłaszcza na pierwszym :)
Przepiękne foty. Za Mysi - ostatnie dwa rewelacja.
Piękny wschód, piękne zdjęcia... Nie zmarzłeś zbytnio?
Rewelacyjne zdjęcia, dwa ostatnie szczególnie ;)
Jestem pod wrażeniem! Ekstra światło a do tego na dwóch ostatnich fantazyjne, tajemnicze kształty :grin:
Za poprzednikami dwa ostatnie piękne. Z serii krajobrazowej drugie :grin:
No tak, zaniemówiłam i tak mi już chyba zostanie. A zdarza mi się to tylko przy oglądaniu Twoich pejzaży na tym forum.
Dwa pierwsze i dwa ostatnie (choć chyba w odwrotnej kolejności) rewelacja. Patrze i patrzę i nie mogę się napatrzeć. Świetne!
W tym co robisz jesteś świetny !
Dzięki za komentarze.
Znowu wpadasz ze zdjęciami i znowu zaniemówienie, zachwyt i wogóle.
Piękne te pejzaże pykasz.
Każdym jednym po kolei można nasycić pięknem oczy. Wspaniałe widoki a zaprzężenie światła z lodem rewelacyjne pod katem koloru, kształtu i gry światła.
Zafascynowalo mnie swiatlo... ( jakby zima stala sie cieplejsza..) swietne fotki.
Owady bardzo mi sie podobaja.
Pozdrawiam, Krzysiek
Zimowa seria udana, ale dwa ostatnie to cudeńka. :)
Dzięki za komentarze.
Bardzo ciekawe i ładne,ale ostatni landszafcik najładniejszy
A mnie się najbardziej podobają lodowe szachy na czwartym :)
5. ladna fotka..
U Ciebie zawsze pięknie :0 zimowe ze wschodu kurcze wymiękam jutro wstaje rano i idę ...
Pierwsze i tzrecie najlepsze- pięknie to złapałeś, na przedostatnim minimalnie brakuje mi ostrości.
Świetne te sopelki. :grin:
Dzięki za komentarze.
Światełko pięknie namalowało opowieśc do sopli i wraz z ich kształtem fajnie to sfociłeś. Zimowy plenerek świetny. Na ostatnim ładna barwa i kształty zmarznietej na gałązkach wody dają piekną mozaikę natury.
602. 604. Ladnie z takim swiatlem...
Przepięknie jak zwykle. Twoje pejzaże są dla mnie po prostu świetne, "wyczekane" na odpowiednie światło i porę.
Cuda :) Powinieneś mieć wystawę :)